< Tilbage til Referencer
Sommerhus Vinduer Og Døre

Dansk hygge når det er bedst

I Odsherred i Vestsjælland ligger familien Nissens lille sommerhus, som emmer af Dansk hygge og ro. Det er som skræddersyet til sprossede trævinduer, som sætter prikken over i’et på sommerhusets udtryk og sjæl.

Sommerhus Vinduer3

Sprosser skaber stemning

Lene Nissen, der er indehaver af firmaet Peekaboo Design, hvor hun arbejder med design og styling, holder af at skabe små hyggekroge i og omkring sommerhuset for her at kunne trække sig tilbage fra det hektiske byliv inde i København, hvor familien bor.
Lene valgte, såkaldte Bondehusvinduer, som er 2-fags sidehængte vinduer. Hun valgte de smalle 25 mm træsprosser til trævinduerne for at sikre, at der kommer så meget lys som muligt ind i sommerhuset. Og ligeledes understreger sprosse-looket den Nordiske stemning og stil, som også matcher annekset med foldedøre, der også ligger på sommerhusgrunden i Vestsjælland. Dette blev bygget da pladsen i det lille sommerhus blev for trang.

Terrassedør Rund.Png (1)

Hyggelig terrassedør

Terrassedøren i soveværelset leder direkte ud til den hyggelige terrasse, og døren er også med til at skabe den rette stemning af sommerhushygge med sine smalle 25 mm sprosser. Og endelig matcher døren i bondehusstil udtrykket perfekt, ligeledes med 25 mm sprosse til at understrege husets udtryk.

Få mere inspiration

Vil du have mere inspiration til design, indretning og interiør, kan du besøge Peekaboo Design på Facebook og Instragram.

Træhus Vinduer Og Døre4

Træ er det naturlige valg til mange sommerhuse

Læs mere om hvilke vinduer du kan vælge til dit sommerhus.

Læs mere om sommerhuse 

Find Forhandler (2)

KØB OUTLINE VINDUER OG DØRE HOS DIT LOKALE BYGGEMARKED

Find dit lokale byggemarked eller trælast, og få hjælp til at vælge den helt rigtige vinduesløsning. Vores forhandlere står klar med gode råd og en pris på dine nye vinduer og døre.

Find forhandler

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...