Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Sprosser skaber hyggestemning 

I et hjørne af køkken/alrummet er der indrettet en lille hyggekrog. Her er der valgt 24 mm sprosser, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære i spisekrogen. Kombinationen af det imponerende store vinduesparti og den lille hyggekrog fungerer rigtig fint, og viser flot de mange muligheder med Daylight vinduerne. Herunder hvordan man kan kombinere valget af helt store vinduespartier med mindre vinduer med energisprosser.

Faste elementer med mulighed for udluftning

Der findes utallige kombinationsmuligheder med vindueselementer, der gør det muligt at tilpasse løsninger til ethvert behov. I hjørnet af stuen har man fx valgt faste vinduespartier, der går til gulv - igen for at skabe bedst mulig udsigt til den smukke have og muliggøre et stort lysindfald.

Et af de faste elementer har man valgt at kombinere med et topstyret vindue øverst, hvilket giver mulighed for udluftning i stuen. Denne løsning er et godt eksempel på, hvordan man kan kombinere æstetik med praktik og dermed få det optimale ud af sit vinduesvalg.