< Tilbage til Referencer
126 Red

Daylight danner rammen om arkitekttegnet villa

Maksimalt lysindfald med Daylight vinduer

I denne arkitekttegnede villa i Vesthimmerland kommer vores Træ/Alu Daylight vinduer med smalle vinduesprofiler virkelig til sin ret. For der er tænkt over hver eneste lille detalje og funktionalitet under opførelsen af denne fantastiske villa – og det samme gælder også i forhold til valg af vinduer og deres isoleringsevne og funktion.

81 Red

Energivinduer der giver masser af lysindfald

I husets køkken/alrum skaber det enorme vinduesparti masser af lysindfald. Det store vinduesparti, som sætter et imponerende præg på villaen, består af Træ/Alu Daylight elementer med terrassedøre kombineret med fast karm-elementer med vinduesposte øverst. Det muliggør et fantastisk, stort lysindfald i rummet og skaber en forrygende udsigt til den store, flotte have, der omkranser boligen.

Med så store vinduespartier er det vigtigt at vinduernes isoleringsevne er i top, så de kan holde på varmen, og her udmærker Daylight-serien med 3-lags glas sig med en imponerende u-værdi på 0,69 W/m²K. Denne sikrer, at vinduerne holder rigtig godt på varmen.

Overophedning er ikke et problem, da der er monteret solglas i vinduerne, og det store udhæng på boligen reducerer også mængden af direkte sollys på vinduerne, som kan være en ulempe på meget varme sommerdage.

SPROSSER SKABER HYGGESTEMNING 

I et hjørne af køkken/alrummet er der indrettet en lille hyggekrog. Her er der valgt 24 mm sprosser, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære i spisekrogen. Kombinationen af det imponerende store vinduesparti og den lille hyggekrog fungerer rigtig fint, og viser flot de mange muligheder med Daylight vinduerne. Herunder hvordan man kan kombinere valget af helt store vinduespartier med mindre vinduer med energisprosser.

139 Red
102 Red
123 Red

FASTE ELEMENTER MED MULIGHED FOR UDLUFTNING

Der findes utallige kombinationsmuligheder med vindueselementer, der gør det muligt at tilpasse løsninger til ethvert behov. I hjørnet af stuen har man fx valgt faste vinduespartier, der går til gulv - igen for at skabe bedst mulig udsigt til den smukke have og muliggøre et stort lysindfald.

Et af de faste elementer har man valgt at kombinere med et topstyret vindue øverst, hvilket giver mulighed for udluftning i stuen. Denne løsning er et godt eksempel på, hvordan man kan kombinere æstetik med praktik og dermed få det optimale ud af sit vinduesvalg.

94 Red
Outlineaars 27 Redigeret
128 Red
100 Red

Snedkeren satte også sit præg på boligen

Facadedøren er produceret af en lokal snedker efter kundens specifikke ønsker, i en træsort der matcher boligens interiør. Outline leverer ikke denne type dør; men du kan sikkert finde en dør der passer til din bolig blandt vores 70 forskellige pladedøre og rammedøre.

Find den yderdør der passer bedst til din bolig her

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Find Forhandler (3)

Find forhandler

Outlines vinduer forhandles til private via byggemarkeder.

Find din forhandler

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...