< Tilbage til Vejledninger
Justering

Monterings- og brugervejledning til døre

Her finder du vores samlede monterings- og justeringsvejledning til vinduer og døre. 

Længere nede på denne side finder du montage- og justeringsfilm, der guider dig til korrekt dørmontage.

Download den her.

Opmaaling 700X500

Korrekt opmåling er vigtigt

En ny dør giver dig en meget bedre isoleringsevne sammenliget med en ældre dør – og det kan ses på både indendørstemperatur og din varmeregning.

Inden du investerer i en ny dør, er det vigtigt med et grundigt forarbejde. Du bør lave en grundig opmåling af døren. Husk: at dør- og vinduesmål altid bliver opgivet i udvendige mål. En korrekt opmåling er vigtig, når du køber døre eller vinduer hos os, da vi ikke producerer standardvarer, men på mål præcis efter din bestilling. Du finder vores guide til korrekt opmåling her.

Gør-det-selv eller få professionel hjælp til montering af døre.
Når du køber døre fra Outline, kan du naturligvis selv vælge at montere dem; men har du brug for hjælp til opmåling og montering af dine nye døre, kan du finde hjælp ved en af vores mange montører. Du finder en Outline montør nær dig her.

Justering

Det sidste man skal gøre, når man har monteret en ny dør, er at justere den. Yderdøre i træ og træ/alu er lavet i et naturmateriale og bliver udsat for vind og vejr. Outlines døre er produceret til at modstå den slags. En gang i mellem kan det dog være en god ide at justere lidt i hængsler og slutblik, da døren giver sig i takt med temperatursvingninger. Det er heldigvis en forholdsvis enkel ting at rette.

Redningsåbning8

Redningsåbning - hvad er reglerne?

Læs om redningsåbninger

Snittegninger

Snittegninger

Her finder du snittegninger på alle vinduer og døre i både træ og træ/alu

Snittegninger

Find Forhandler (3)

Montør

Brug for hjælp til montering?

Find din montør her

Loading...