Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Energiforbedringer er vigtigere end nogensinde, når boligen skal renoveres 

En undersøgelse fra vindueskoncernen Inwido blandt 3.300 nordeuropæiske boligejere viser, at energieffektivitet er helt i top for boligejeres ønsker om ændringer og forbedringer af deres hjem. Ifølge undersøgelsen mener hele 79 procent, at det er vigtigere end nogensinde at have en energieffektiv bolig. Det mærker man også hos Outline Vinduer, hvor interessen for særligt vinduernes indvirkning på både indeklima og pengepung er i konstant udvikling. 

En energirigtig bolig er øverst på ønskesedlen for nordeuropæiske boligejere. Således mener hele 79 procent, at det er vigtigere end nogensinde at have en energirigtig bolig for husholdningsøkonomiens skyld. Det er en stigning fra 67 procent i 2012 ifølge en undersøgelse fra Europas førende vindueskoncern Inwido, som har spurgt mere end 3.300 boligejere i Nordeuropa, hvad de lægger vægt på, når det kommer til forbedringer af boligen.

- Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til at energieffektivisere sin bolig, herunder ikke mindst vinduer og døre, hvor der kan være risiko for et stort varmetab, hvis de er utætte eller i dårlig stand. Den seneste tids store fokus på energiforbrug og især priser er med til at skabe en øget bevidsthed om, hvad man som boligejer kan gøre for at øge energieffektiviteten, og det mærker vi også hos Outline, forklarer Claus Petersen Koch, salgschef hos Outline Vinduer. 

Ifølge Claus Petersen Koch fra Outline Vinduer giver det rigtig god mening at se på alle muligheder, når man skal energirenovere sin bolig, da både døre, vinduer, varmekilde og isolering har indflydelse på forbruget, og det er derfor også vigtigt at forholde sig til boligens samlede energipotentiale.

- Ved hjælp af vores Energiberegner, som er et brugervenligt online-værktøj, kan man som boligejer hurtigt få et estimat på, hvor meget man kan spare på varmeregningen ved at udskifte vinduerne i boligen. Estimatet er baseret på boligens faktiske beliggenhed, så der tages højde for boligens størrelse, varmekilde og byggeår, siger han.