Gå til indhold Gå til primær navigation

TRÆ/ALU Energy

Vinduer

Med Outlines energivinduer, Træ/Alu Energy, får du alle fordelene fra vores træ/alu-vinduer. Minimal vedligeholdelse udvendigt og smukt træ indvendigt. Men vi har opdateret serien, og derved får du et endnu mere energibesparende vindue. 

3-lags energivinduer

Træ/Alu Energy-serien fra Outline er 3-lags energivinduer, der har energimærke A. Med en rudetykkelse på 43mm er energivinduerne særdeles velegnede til både nybyggeri og renovering. Det skyldes, at 3-lags energiruder holder bedre på varmen og derfor tjener  investeringen hurtigere hjem end andre vinduestyper.

Optimal isoleringsevne

Derudover har energivinduerne fra Outline en u-værdi på 0,80, hvilket sikrer, at dine nye vinduer har den mest optimale isoleringsevne. Grunden til det er, at energivinduer henter energi fra solen ind i huset og sørger for, at den bliver der.

Ønsker du, at din bolig er isoleret hele vejen rundt, kan du med fordel vælge at supplere dine nye energivinduer med Træ/Alu Energy døre. På den måde sikrer du bedst, at du holder på varmen i huset.

Farver

Vær desuden opmærksom på, at farverne her på siden vil variere alt efter skærmindstilling - og ved udskrift efter printeren. 

Ral farver:

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Ren hvid

RAL 9010

Creme hvid

RAL 9001

Antracit grå

RAL 7016

Lys grå

RAL 7035

Dybsort

RAL 9005

Umbragrøn

NCS S8010-G30Y

Svensk rød

NCS S4550-Y80R

Kobolt blå

RAL 5013

Mahognibrun

RAl 8016

Fyrgrøn

RAL 6009

Lasur farver:

Indvendigt tilbyder vi følgende lasurfarver. Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver.

Hvid

Indvendig Lasur farve

Natur

Indvendig Lasur farve

Sablé farver:

Sablé farverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. 

Sablé Noir 900

Udvendig Sablé

Sablé Noir 2100

Udvendig Sablé

Sablé Bleu 2600

Udvendig Sablé

Sablé Gris 2900

Udvendig Sablé

Glas

Klar glas

Alt klart glas fra Outline Vinduer er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg.

Ornament glas

Klar glas

Med mønster - Der er mange muligheder for ornament glas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig.

Cotswold
Satin
Silvit
Pacific
Stippolyte
Grossartic
Abstracto

Solafskærmende glas

Et oplagt valg ved større sydvendte facadepartier, så man lader lyset ind – men holder varmen ude. Læs mere om solafskærmende glas.

Lyddæmpende glas

Primært til brug i byer og hvor trafikstøj er på et generende niveau. Kan sænke den gennemtrængende lyd med op til 38 dB. Læs mere om lyddæmpende glas.

Personsikkerhedsglas

Opbygget så risikoen for personskade minimeres. Læs mere om personsikkerhedsglas.

Tilbehør

Skræddersy dine vinduer og døre

Vi tilbyder et bredt udvalg af originalt Outline-tilbehør til vinduer og døre. Vælg fx greb, beslag, elektriske låsesystemer og lysninger.

Læs mere om tilbehør til vinduer her.

Sikring

Sikkerhedspakke Standard

Alle vinduer og døre fra Outline leveres med en standard sikringspakke – uden at det koster ekstra.

SIKRINGSPAKKE PLUS
Vi tilbyder desuden "Sikringspakke Plus", der sikrer dig endnu bedre mod indbrud og giver større tryghed med indbygget børnesikring. 

Læs mere om sikring til vinduer her.

Vinduestyper

Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue kører i glidebeslag og åbnes forneden. Når du skubber vinduet ud, glider vinduesrammen samtidig ned foroven. Det betyder, at du både får luft ind foroven og forneden og dermed effektivt luftet ud.

Dannebrogsvinduer

Et dannebrogsvindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Sidehængte vinduer

Et sidehængt vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Kombination

Vinduestypen består af et fastkarm vinduer og et topstyret vindue. Det kan kombineres på mange forskellige måder – og bruges ofte i større vinduespartier.

Fastkarmsvinduer

Et fastkarmsvindue kan ikke åbnes, men bruges tit i større vinduespartier sammen med f.eks. sidehængte eller topstyrede vinduer. De er mere energirigtige – og giver mere lysindfald end vinduer som kan åbnes.

Topvende vinduer

Topvende vinduet åbner som et topstyret vindue, der låser rammen, når den er åbnet ca. 10 cm. Rammen kan drejes 180° rundt, så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden (funktionen må ikke anvendes til udluftning).

Sidestyrede vinduer

Et sidestyret vindue åbner sidelæns. Det kan monteres med paskvil. Vinduet kan drejes 90° rundt, hvorved, der bliver en åbning ved bagkanten på ca. 11 cm., så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden.

Bondehusvinduer

Et bondehus vinde er 2-fags sidehængt vindue. Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Dreje-kip vinduer (indadgående)

Dreje-kip vinduet er et indadgående vindue, der både har en side- og bundhængt funktion.

Dreje-kip vinduer (indbygget)

Dreje-kip vinduet fås også som en del af større sammenbyggede elementer med fastkarm vinduer.

Kip-dreje vinduer (indadgående)

Kip-dreje vinduet er et indadgående vindue, der både har en side- og bundhængt funktion.

Kip-dreje vinduer (indbygget)

Kip-dreje vinduet fås også som en del af større sammenbyggede elementer med fastkarm vinduer.

Spar på varmeregningen

Der er meget at spare på din varmeregning ved at skifte til energirigtige vinduer. Det hænger sammen med, at op til 30% af rummets varmetab sker gennem dine vinduer. Med VarmKant, EnergiRuder samt EnergiSprosser, som en fast del af energivinduer fra Outlines Træ/Alu Energy-serie, sikrer du, at du får de bedste forudsætninger for at spare penge på din varmeregning. 

Er du i tvivl eller vil du vide, hvor meget du kan spare ved at skifte til energivinduer, kan du beregne din energibesparelse hos Outline.
 

Minimal vedligeholdelse

Energivinduer fra Outline kræver stort set ingen vedligeholdelse. En lille smule olie til de bevægelige dele og almindelig rengøring er alt, hvad det kræver for at vedligeholde energivinduerne.
 

Udover at energivinduer kræver minimal vedligeholdelse, er de også med til at sikre et sundere indeklima. Det skyldes, at det fugtige klima vi har i Danmark, kan danne kondens på indersiden af dine vinduer.

10 års garanti på energivinduer

Når du vælger Outline vinduer, får du kompromisløs kvalitet, der holder. Alle vores vinduer og døre er designede til, at du kan have glæde af dem i mange år. Vi har fuld kontrol over produktionen fra start til slut, og sender kun kvalitetsprodukter ud ad døren. Derfor giver vi 10 års garanti.