Gå til indhold Gå til primær navigation

TRÆ/ALU Energy

Vinduer

Minimal vedligeholdelse
Med Outlines energieffektive TRÆ/ALU Energy vindue får du alle fordelene fra vores TRÆ/ALU-vinduer – minimal vedligeholdelse udvendigt og smukt træ indvendigt – kombineret med det allermest energivenlige design. Og nu har vi optimeret serien, så isoleringsevnen er blevet endnu bedre. Læs mere her >

3-lags vinduer holder på varmen
De energioptimerede TRÆ/ALU Energy vinduer henter energi fra solen ind i huset, og beholder den derinde. I modsætning til 2-lags energivinduer, der taber mere varme, end de henter, tjener Outlines A-mærkede 3-lags vinduer hurtigere investeringen hjem igen i form af en lavere varmeregning.

Se også vores træ/alu energy døre i samme design og funktion. 

Farver

Vær desuden opmærksom på, at farverne her på siden vil variere alt efter skærmindstilling - og ved udskrift efter printeren. 

Ral farver:

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Ren hvid

RAL 9010

Creme hvid

RAL 9001

Antracit grå

RAL 7016

Lys grå

RAL 7035

Dybsort

RAL 9005

Umbragrøn

NCS S8010-G30Y

Svensk rød

NCS S4550-Y80R

Kobolt blå

RAL 5013

Mahognibrun

RAl 8016

Fyrgrøn

RAL 6009

Lasur farver:

Indvendigt tilbyder vi følgende lasurfarver. Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver.

Hvid

Indvendig Lasur farve

Natur

Indvendig Lasur farve

Teak - Lasur

Lasur farve

Antik pine

Lasur farve

Sablé farver:

Sablé farverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Sablé fås til Træ/Alu og Træ/Alu Energy serierne.

Sablé Noir 900

Udvendig Sablé

Sablé Noir 2100

Udvendig Sablé

Sablé Bleu 2600

Udvendig Sablé

Sablé Gris 2900

Udvendig Sablé

Glas

Klar glas

Alt klart glas fra Outline Vinduer er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg.

Ornament glas

Klar glas

Med mønster - Der er mange muligheder for ornament glas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig.

Cotswold
Satin
Silivit Weiss
Pacific
Stippolyte
Grossartic
Abstracto

Solafskærmende glas

Et oplagt valg ved større sydvendte facadepartier, så man lader lyset ind – men holder varmen ude. Læs mere om solafskærmende glas.

Lyddæmpende glas

Primært til brug i byer og hvor trafikstøj er på et generende niveau. Kan sænke den gennemtrængende lyd med op til 38 dB. Læs mere om lyddæmpende glas.

Personsikkerhedsglas

Opbygget så risikoen for personskade minimeres. Læs mere om personsikkerhedsglas.

Tilbehør

Skræddersy dine vinduer og døre

Vi tilbyder et bredt udvalg af originalt Outline-tilbehør til vinduer og døre. Vælg fx greb, beslag, elektriske låsesystemer og lysninger.

Læs mere om tilbehør til vinduer her.

Sikring

Sikkerhedspakke Standard

Alle vinduer og døre fra Outline leveres med en standard sikringspakke – uden at det koster ekstra.

SIKRINGSPAKKE PLUS
Vi tilbyder desuden "Sikringspakke Plus", der sikrer dig endnu bedre mod indbrud og giver større tryghed med indbygget børnesikring. 

Læs mere om sikring til vinduer her.

Vinduestyper

Topstyrede

Et topstyret vindue kører i glidebeslag og åbnes forneden. Når du skubber vinduet ud, glider vinduesrammen samtidig ned foroven. Det betyder, at du både får luft ind foroven og forneden og dermed effektivt luftet ud.

Dannebrog

Et dannebrogs vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Sidehængt

Et sidehængt vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Kombination

Vinduestypen består af et fastkarm vinduer og et topstyret vindue. Det kan kombineres på mange forskellige måder – og bruges ofte i større vinduespartier.

Fast karm

Et fastkarm vindue kan ikke åbnes, men bruges tit i større vinduespartier sammen med f.eks. sidehængte eller topstyrede vinduer. De er mere energirigtige – og giver mere lysindfald end vinduer som kan åbnes.

Top-vende

Topvende vinduet åbner som et topstyret vindue, der låser rammen, når den er åbnet ca. 10 cm. Rammen kan drejes 180° rundt, så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden (funktionen må ikke anvendes til udluftning).

Sidestyrede

Et sidestyret vindue åbner sidelæns. Det kan monteres med paskvil. Vinduet kan drejes 90° rundt, hvorved, der bliver en åbning ved bagkanten på ca. 11 cm., så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden.

Bondehus

Et sidehængt vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Dreje-kip indadgående

Dreje-kip vinduet er et indadgående vindue, der både har en side- og bundhængt funktion.

Dreje-kip indbygget

Dreje-kip vinduet fås også som en del af større sammenbyggede elementer med fastkarm vinduer.