Gå til indhold Gå til primær navigation

Træ/Alu

Vinduer

Der er mange fordele ved at vælge træ/alu vinduer fra Outline. Med et vindue i træ/alu får du et vindue, der både er smukt at se på og samtidigt er modstandsdygtigt.


Det bedste fra to verdener

Træ/alu vinduer fra Outline kombinerer det bedste fra to verdener. Med et vindue i træ/alu får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade indvendigt, og udvendigt får du en smuk og praktisk finish i pulverlakeret aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse.

Kombinationen i et træ/alu vindue gør, at vinduet er modstandsdygtigt over for al slags vejr. Derved får du vinduer, du kan være glad for i mange år frem. Det er vi så sikre på hos Outline, at vi tilbyder dig 10 års garanti på dine træ/alu vinduer.

 

Farver

Vær desuden opmærksom på, at farverne her på siden vil variere alt efter skærmindstilling - og ved udskrift efter printeren. 

Ral farver:

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Ren hvid

RAL 9010

Creme hvid

RAL 9001

Antracit grå

RAL 7016

Lys grå

RAL 7035

Dybsort

RAL 9005

Umbragrøn

NCS S8010-G30Y

Svensk rød

NCS S4550-Y80R

Kobolt blå

RAL 5013

Mahognibrun

RAl 8016

Fyrgrøn

RAL 6009

Lasur farver:

Indvendigt tilbyder vi følgende lasurfarver. Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver.

Hvid

Indvendig Lasur farve

Natur

Indvendig Lasur farve

Sablé farver:

Sablé farverne er udvendige farver, der har en "sandblæst" overflade og giver et granitagtigt og eksklusivt udseende. Sablé fås til Træ/Alu og Træ/Alu Energy serierne.

Sablé Noir 900

Udvendig Sablé

Sablé Noir 2100

Udvendig Sablé

Sablé Bleu 2600

Udvendig Sablé

Sablé Gris 2900

Udvendig Sablé

Glas

Klar glas

Alt klart glas fra Outline Vinduer er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg.

Klar glas

Ornament glas

Med mønster - Der er mange muligheder for ornament glas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig.

Cotswold
Satin
Silvit
Pacific
Stippolyte
Grossartic
Abstracto

Solafskærmende glas

Et oplagt valg ved større sydvendte facadepartier, så man lader lyset ind – men holder varmen ude. Læs mere om solafskærmende glas.

Lyddæmpende glas

Primært til brug i byer og hvor trafikstøj er på et generende niveau. Kan sænke den gennemtrængende lyd med op til 38 dB. Læs mere om lyddæmpende glas.

Personsikkerhedsglas

Opbygget så risikoen for personskade minimeres. Læs mere om personsikkerhedsglas.

Tilbehør

Skræddersy dine vinduer og døre

Vi tilbyder et bredt udvalg af originalt Outline-tilbehør til vinduer og døre. Vælg fx greb, beslag, elektriske låsesystemer og lysninger.

Læs mere om tilbehør til vinduer her

Sikring

Sikkerhedspakke Standard

Alle vinduer og døre fra Outline leveres med en standard sikringspakke – uden at det koster ekstra.

SIKRINGSPAKKE PLUS
Vi tilbyder desuden "Sikringspakke Plus", der sikrer dig endnu bedre mod indbrud og giver større tryghed med indbygget børnesikring. 

Læs mere om sikring til vinduer her

 

Vinduestyper

Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue kører i glidebeslag og åbnes forneden. Når du skubber vinduet ud, glider vinduesrammen samtidig ned foroven. Det betyder, at du både får luft ind foroven og forneden og dermed effektivt luftet ud.

Dannebrogsvinduer

Et dannebrogsvindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Sidehængte vinduer

Et sidehængt vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Kombination

Vinduestypen består af et fastkarmsvindue og et topstyret vindue. Det kan kombineres på mange forskellige måder – og bruges ofte i større vinduespartier.

Fastkarmsvinduer

Et fastkarmsvindue kan ikke åbnes, men bruges tit i større vinduespartier sammen med f.eks. sidehængte eller topstyrede vinduer. De er mere energirigtige – og giver mere lysindfald end vinduer som kan åbnes.

Topvende vinduer

Topvende vinduet åbner som et topstyret vindue, der låser rammen, når den er åbnet ca. 10 cm. Rammen kan drejes 180° rundt, så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden (funktionen må ikke anvendes til udluftning).

Sidestyrede vinduer

Et sidestyret vindue åbner sidelæns. Det kan monteres med paskvil. Vinduet kan drejes 90° rundt, hvorved, der bliver en åbning ved bagkanten på ca. 11 cm., så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden.

Bondehusvinduer

Et bondehus vinde er 2-fags sidehængt vindue. Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Dreje-kip vinduer (indadgående)

Dreje-kip vinduet er et indadgående vindue, der både har en side- og bundhængt funktion.

Dreje-kip vinduer (indbygget)

Dreje-kip vinduet fås også som en del af større sammenbyggede elementer med fastkarm vinduer.

Kip-dreje vinduer (indadgående)

Kip-dreje vinduet er et indadgående vindue, der både har en side- og bundhængt funktion.

Kip-dreje vinduer (indbygget)

Kip-dreje vinduet fås også som en del af større sammenbyggede elementer med fastkarm vinduer.

Skræddersy dine vinduer i træ/alu

Når du vælger træ/alu vinduer hos Outline, får du mulighed for at skræddersy vinduet –uanset om du har specifikke mål eller ønsker til dine vinduer i træ/alu.

Vi har et stort udvalg af farver, og har vi ikke præcis den farve, du søger, tilbyder vi stort set alle RAL-farver. Derudover får du også mulighed for at vælge glas, tilbehør og ekstra tyverisikring. Alt sammen for, at dine nye træ/alu vinduer passer nøjagtigt til din bolig.

Kombinér træ/alu vinduer med resten af boligen

Ønsker du, at looket fra træ/alu vinduerne skal gå igen i resten af din bolig, kan du supplere med træ/alu døre, der har det samme look. Det skaber en sammenhæng i din boligs udseende.

Hos Outline kan du finde priseksempler på, hvad det koster at få nye træ/alu vinduer og døre til en bolig tilsvarende din. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Minimal vedligeholdelse med træ/alu vinduer

Lidt olie til de bevægelige dele og almindelig rengøring er normalt alt, hvad der kræves for at vedligeholde vinduer i træ/alu udvendigt. Du får dermed vinduer, der kræver minimal vedligeholdelse, og som bliver ved med at se pæne ud år efter år.