Gå til indhold Gå til primær navigation

Træ

Vinduer

Vinduer i træ er et levende materiale med træ både ud- og indvendigt, hvilket skaber et autentisk udtryk. Og derfor er trævinduer for mange også et naturligt valg.

Vinduer i træ – fra inderst til yderst

Trævinduer er mere end blot et levende materiale. Vinduer i træ har den egenskab, at de skaber et sundt indeklima samtidigt med, at trævinduer har et yderst autentisk udtryk. Vinduer i træ fremstår således flot visuelt, men er også en holdbar løsning, der gør, at du bliver glad for dine trævinduer i mange år frem. Faktisk er holdbarheden på vinduerne så god, at vi tilbyder 10 års garanti på vores vinduer i træ hos Outline. 

Trævinduer til enhver byggestil

Hos Outline har vi trævinduer, der passer til alle byggestilarter – fra vinduer uden kehl i træ med ubrudte flader, til vinduer med kehl, sprossede bondehus- og dannebrogsvinduer. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere, finder du trævinduer hos os, der matcher den stil, du ønsker.

Du kan med fordel vælge at matche dine trævinduer med trædøre, og på den måde få en flot, gennemgående træstil til din bolig.

Farver

Ral farver:

Vær desuden opmærksom på, at farverne her på siden vil variere alt efter skærmindstilling - og ved udskrift efter printeren. 

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Ren hvid

RAL 9010

Creme hvid

RAL 9001

Antracit grå

RAL 7016

Lys grå

RAL 7035

Dybsort

RAL 9005

Umbragrøn

NCS S8010-G30Y

Svensk rød

NCS S4550-Y80R

Kobolt blå

RAL 5013

Mahognibrun

RAl 8016

Fyrgrøn

RAL 6009

Lasur farver:

Vi tilbyder vi kun pladedøre i farverne hvid og natura. På pladedøre må der desuden forventes naturlige farve- og strukturforskelle på dørpladens finer. Der er et mindre pristillæg ved valg af lasurfarver.

Hvid

Indvendig Lasur farve

Natur

Indvendig Lasur farve

Glas

Klar glas

Alt klart glas fra Outline Vinduer er med energiglas, med mindre anden type vælges. Men der er masser af muligheder for tilvalg.

Klar glas

Ornament glas

Med mønster - Der er mange muligheder for ornament glas med diverse mønstre som gør, at ruden er helt eller delvis uigennemsigtig.

Cotswold
Satin
Silvit
Pacific
Stippolyte
Grossartic
Abstracto

Solafskærmende glas

Et oplagt valg ved større sydvendte facadepartier, så man lader lyset ind – men holder varmen ude. Læs mere om solafskærmende glas.

Lyddæmpende glas

Primært til brug i byer og hvor trafikstøj er på et generende niveau. Kan sænke den gennemtrængende lyd med op til 38 dB. Læs mere om lyddæmpende glas.

Personsikkerhedsglas

Opbygget så risikoen for personskade minimeres. Læs mere om personsikkerhedsglas.

Tilbehør

Skræddersy dine vinduer og døre med et bredt udvalg af originalt Outline-tilbehør. Vælg fx greb, beslag, elektriske låsesystemer og lysninger.

Læs mere om tilbehør til vinduer her

Sikring

Sikringspakke Standard

Alle vinduer og døre fra Outline leveres med en standard sikringspakke – uden at det koster ekstra.

Sikringspakke Plus
Vi tilbyder desuden "Sikringspakke Plus", der sikrer dig endnu bedre mod indbrud og giver større tryghed med indbygget børnesikring. 

Læs mere om sikring til vinduer her

Vinduestyper

Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue kører i glidebeslag og åbnes forneden. Når du skubber vinduet ud, glider vinduesrammen samtidig ned foroven. Det betyder, at du både får luft ind foroven og forneden og dermed effektivt luftet ud.

Dannebrogsvinduer

Et dannebrogsvindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Sidehængte vinduer

Et sidehængt vindue åbner til siden (vælg venstre eller højrehængt). Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Tophængte vinduer

Et tophængt vindue er hængslet foroven og åbner nedefra og ud. Det har en åbne-/lukkestang med huller i bund og anverfere (hasper) i siden til at låse vinduet med.

Kombination

Vinduestypen består af et fastkarmvindue og et topstyret vindue. Det kan kombineres på mange forskellige måder – og bruges ofte i større vinduespartier.

Fastkarmsvinduer

Et fastkarmsvindue kan ikke åbnes, men bruges tit i større vinduespartier sammen med f.eks. sidehængte eller topstyrede vinduer. De er mere energirigtige – og giver mere lysindfald end vinduer som kan åbnes.

Topvende vinduer

Topvende vinduet åbner som et topstyret vindue, der låser rammen, når den er åbnet ca. 10 cm. Rammen kan drejes 180° rundt, så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden (funktionen må ikke anvendes til udluftning).

Sidestyrede vinduer

Et sidestyret vindue åbner sidelæns. Det kan monteres med paskvil. Vinduet kan drejes 90° rundt, hvorved, der bliver en åbning ved bagkanten på ca. 11 cm., så du kan stå inde og vaske dine vinduer på ydersiden.

Bondehusvinduer

Et bondehus vinde er 2-fags sidehængt vindue. Vinduet har anverfere (hasper) i siderne og stormjern, der fastholder dit åbne vindue.

Trævinduer efter mål

Når du vælger vinduer i træ hos Outline, kan vi skræddersy dine trævinduer efter mål, så de passer til netop din bolig. Selve rudetypen er et 2-lags vindue med energimærkning B. Og med en U-værdi på 1,30 får du et trævindue, der er modstandsdygtigt over for al slags vejr, og som er gennemtestet af vores dygtige håndværkere i Farsø. Det sikrer, at du får kvalitetstrævinduer efter dine specifikke mål.

Masser af tilvalgsmuligheder

Med trævinduer fra Outline kan du forme dine vinduer, som du ønsker det. Vi har et bredt udvalg af forskellige standard farver, og finder du ikke den farve, du søger, kan du mod et mindre tillæg vælge netop den RAL-farve eller NCS-farve, der passer bedst til dig og din bolig Du kan også få forskellige farver inde og ude mod et tillæg. Eksempelvis sort ude og hvidt inde.

Derudover kan du også tilvælge glas, tilbehør og ekstra tyverisikring, som gør, at dine trævinduer indfrier alle dine behov. Er du i tvivl om, hvad det koster at renovere eller bygge nyt med trævinduer, kan du finde priseksempler hos Outline.