Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Sådan vælger du de rigtige vinduer

Author Image Claus Koch Pedersen

Udgivet 19. april 2023

Tryghed er at være sikker

Vi ved godt, at det er en stor beslutning at købe nye vinduer og døre. Både økonomisk og i forhold til alle de overvejelser og valg der skal tages. Derfor vil vi gerne gøre selve beslutningsprocessen så ukompliceret som muligt. Vi prøver at undgå for meget fagsnak, og vi stiller værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at tage den rette beslutning. I dette indlæg vil vi guide dig trin-for-trin i de valg, du bør overveje.

Planlægning og budgetoverblik

Er det et enkelt vindue, der trænger til en udskiftning, eller har du planer om at renovere ved at udskifte alle boligens vinduer og døre, for at energioptimere boligen og øge komforten i hjemmet? Uanset behovet, finder vi en løsning.

Udskiftning af vinduer og døre i hele boligen er en stor investering. Nogle vælger derfor at udskifte vinduerne i etaper, f.eks. en facade eller et rum ad gangen. Hvis det er en løsning, du overvejer, bør du fra start lave en plan over dette, så du sikrer behov, økonomien og tidsplanen er overskuelig for udskiftningen og monteringen af nye vinduer.

Design og vinduestyper

Vinduets design er en vigtig overvejelse, da det har en stor betydning for boligens udtryk. Du bør vælge vinduer, der passer til den oprindelige arkitektur i boligen. For at hjælpe dig på vej i beslutningen, kan du prøve Designgalleriet, hvor du kan danne dig en idé om husets udtryk med nye typer vinduer og døre i forskellige farver

Hvis du gerne vil ændre stilen på husets udtryk, bør du rådføre dig med en arkitekt eller fagkyndig først.

Prøv designgalleriet her

Besøg vores udstillinger ved vores 190 forhandlere landet over

Kig forbi en af de mange trælaster og tømmerhandler og hele landet, som forhandler vores vinduer og døre og få råd og vejledning til dit vindueskøb. Her kan du også lade dig inspirere i vores udstillinger, hvor du kan se de forskellige vinduestyper, tilbehør, farver mm.

Book tid til Showroom