< Tilbage til Blog

Sådan vælger du de rigtige vinduer

Author Image
Claus Petersen Koch

Udgivet 19. april, 2023

Tryghed er at være sikker - Vi ved godt, at det er en stor beslutning at købe nye vinduer og døre. Både økonomisk og i forhold til alle de overvejelser og valg der skal tages. Derfor vil vi gerne gøre selve beslutningsprocessen så ukompliceret som muligt. Vi prøver at undgå for meget fagsnak, og vi stiller værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at tage den rette beslutning. I dette indlæg vil vi guide dig trin-for-trin i de valg, du bør overveje.


Planlægning og budgetoverblik

Er det et enkelt vindue, der trænger til en udskiftning, eller har du planer om at renovere ved at udskifte alle boligens vinduer og døre, for at energioptimere boligen og øge komforten i hjemmet? Uanset behovet, finder vi en løsning.

Udskiftning af vinduer og døre i hele boligen er en stor investering. Nogle vælger derfor at udskifte vinduerne i etaper, f.eks. en facade eller et rum ad gangen. Hvis det er en løsning, du overvejer, bør du fra start lave en plan over dette, så du sikrer behov, økonomien og tidsplanen er overskuelig for udskiftningen og monteringen af nye vinduer.

Microsoftteams Image (24)

Produktserier

Hvilket vindue du skal vælge, kommer an på boligtypen. Skal du udskifte vinduer og døre i helårsbeboelse, skal du vælge 3-lags glas. Her kan du vælge mellem 3-lags Træ/Alu, 3-lags Træ/Træ og 3-lags Daylight. Sidstnævnte har en stærk, markedsførende isoleringsevne og et stilrent design med smalle rammer.
Skal du derimod udskifte eller renovere i sommerhus, må du gerne vælge 2-lags glas løsningen med energimærke B.

Læs mere om vores produktserier

Design og vinduestyper

Vinduets design er en vigtig overvejelse, da det har en stor betydning for boligens udtryk. Du bør vælge vinduer, der passer til den oprindelige arkitektur i boligen. For at hjælpe dig på vej i beslutningen, kan du prøve Designgalleriet, hvor du kan danne dig en idé om husets udtryk med nye typer vinduer og døre i forskellige farver

Hvis du gerne vil ændre stilen på husets udtryk, bør du rådføre dig med en arkitekt eller fagkyndig først.

Prøv designgalleriet her

Energiberegner Sticker Tilweb 400X222 1 (1)

Spar på varmeregningen med nye vinduer

Indtast din adresse i Energiberegneren og få et estimat på, hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at udskifte alle vinduerne i din bolig med nye energivinduer.


Prøv energiberegneren her

Vinduesguiden Mockup Logo Low3

Overblik over de mange muligheder

Indtast din adresse i Vinduesguiden og blive guidet i beslutningsprocessen baseret på din boligs beliggenhed, alder og type

Prøv vinduesguiden her

Showroom (1)

Besøg vores udstillinger ved vores 190 forhandlere landet over

Kig forbi en af de mange trælaster og tømmerhandler og hele landet, som forhandler vores vinduer og døre og få råd og vejledning til dit vindueskøb. Her kan du også lade dig inspirere i vores udstillinger, hvor du kan se de forskellige vinduestyper, tilbehør, farver mm.

Book tid til Showroom

Loading...