< Tilbage til Blog

Vinduer på standardmål eller specialmål?

 

Author Image
Claus Petersen Koch 

Udgivet 11. januar, 2024

Når du skal renovere din bolig med nye vinduer, eller hvis du bygger nyt, står du måske og overvejer, om du skal vælger vinduer på standardmål eller specialmål. Vinduer og døre på standardmål er præfabrikerede, og de er designet til at passe til de mest almindelige åbninger i boliger. De er tilgængelige i relativt begrænsede størrelser og stilarter og kan købes i byggemarkeder som såkaldte lagerelementer. Fordelen ved at vælge et vindue i standardmål er, at du kan hive elementerne direkte ned af hylderne i byggemarkedet, og du skal derfor ikke vente på, at de bliver produceret og leveret.

 

Vinduer I Hvid

Du behøver ikke lade dig begrænse af standardmål

Du kan finde et udvalg af vores vinduer og døre på standardmål i nogle byggemarkeder; men det er dine specifikke behov og præferencer, der skal afgøre hvilket vindue, du vælger til dine bolig, og derfor er vi ikke lagerførende med elementer på standardmål.

Vi producerer derimod alle vinduer og døre efter vores kunders specifikke ønsker og mål, så elementerne passer præcis til din boligs æstetik, og det formål de skal udfylde.

Daylight Farsø

Firkantet, rundt eller skrå?

Der findes lige så mange vinduesløsninger, som der findes boliger, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for dit vinduesvalg uanset om det drejer sig om type, form eller farve.

Dette giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet løsning, der passer perfekt til din boligs æstetik og funktionalitet. For nogle klinger ordet ’skræddersyet’ måske dyrt; men hele vores produktionssetup i Farsø i Vesthimmerland, er sat op til at producere specialmål, og derfor er prisforskellen forsvindende lille, selv om du vælger en løsning på såkaldte specialmål.

Billede Fra Showroom

Søg rådgivning og kom godt i mål

Når du overvejer hvilke vinduer, du skal bestille, er det vigtigt foretage grundige overvejelser om type, udtryk og farve mm., så du får den perfekte løsning til dit behov.

Du kan som første skridt indtaste din adresse i Vinduesguiden, og få et bud på hvilken type vindue og stil, der vil passe til netop din bolig. Herefter kan du henvende til dig til en af vores mere end 190 forhandlere over hele landet for videre rådgivning samt bestilling.

Du er også meget velkommen til at booke en tid ved en af vores egne dygtige vinduesspecialister på fabrikken i Farsø, som vil tage dig med en tur rundt i vores store showroom, hvor vi producerer vores vinduer og døre. Her vil vi sikre, at du får den rådgivning det kræver, for at du kan træffe det bedste vinduesvalg.

Energiberegner Mockup

Spar på varmeregningen med nye vinduer

Indtast din adresse i Energiberegneren og få et estimat på, hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at udskifte alle vinduerne i din bolig med nye energivinduer.

Prøv energiberegneren her

Vinduesguiden 400X222

Overblik over de mange muligheder

Indtast din adresse i Vinduesguiden og blive guidet i beslutningsprocessen baseret på din boligs beliggenhed, alder og type

Prøv vinduesguiden her

Loading...