Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

BlueMatic og BlueMotion elektronisk dørlås 

Winkhaus BlueMatic 

Winkhaus Bluematic er en automatisk flerpunkts-lås, som har en integreret mekanisk lukkefunktion. Med den brugervenlige dagåbner, som inkluderer en blå udløser knap i falleblikket, muliggøres deaktivering af magneten, og derved kan døren åbnes frit udefra og indefra, indtil den blå udløser knap slås til igen, og dermed låser døren. Udløser-knappen aktiveres (og dermed låser døren) ved at skubbe den blå knap opad i falleblikket.

Ved deaktivering af den blå udløserknap, holdes døren lukket ved hjælp af en fjedret falle-blik. Når den blå udløser knap aktiveres, skal der bruges nøgle til at oplåse døren, eksempelvis fingerscan eller fjernbetjening*. Denne institutionsfunktion med blå udløser knap er standard hos Outline.

Med BlueMatic dørlås monteret på din Outline dør får du mange fordele: 
  • Færdigmonteret løsning, som er forberedt til fingeraftryk, fjernbetjening*
  • Nem deaktivering af magneten, så døren er oplåst til dagåbning, som hurtigt kan slås til igen efter brug
  • Indbrudssikret lås, som gør det svært for tyven at bryde ind
  • Brugervenlige oplåsningsmuligheder; leveres med knob og greb, og kan benyttes med: nøgle, fingeraftryk eller fjernbetjening* 

*OBS: Nøgle, fjernbetjening og fingerprint er ikke medleveret. Det er et tilkøb som skal foretages hos ekstern leverandør. Kontakt din lokale elinstallatør for rådgivning. 

Sådan fungerer BlueMatic

Døren leveres med fast knop udvendigt og almindeligt facadedørsgreb indvendig, forberedt til profil cylinder. Nøglen blokerer/overstyrer, og når der låses med nøgle, kan døren kun åbnes med nøglen igen.
BlueMatic kræver fast spænding, 12 volt. Kan ikke bruges til 24 volt. 

Systemet kan tilkobles stort set alle åbningsmekanisker, herunder døråbner, magnetbrikker, fingeraftryk, fjernbetjening, tastatur og lign.* BlueMatic kræver kun et eksternt potientialfrit åbningssignal. Tilkøbes hos ekstern leverandør. Kontakt din lokale elinstallatør.

Sådan fungerer BlueMotion

Der monteres et dørgreb på indvendig side og et fast bøjlegreb eller fast knop Udvendigt.
Låsen er udstyret med en magnet udløser, som sikrer at døren lukkes helt automatisk. Døren kan styres udefra ved hjælp af en række adgangskontrolsystemer (som fingeraftryk, fjernbetjening, tastatur og lign.) Det er også muligt at tilkoble en dørpumpe (Fx Dorma). Dette kan tilkøbes ved ekstern leverandør.
BlueMotion motorlås kræver fast strøm, 24 volt.