Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

BESTIL DØGNET RUNDT MED 24/7

Med Outlines online bestillingsværktøj 24/7 har vi optimeret tilbudsgivningen, overskueliggjort bestillingsprocessen og flyttet grænserne for hastighed og tilgængelighed i branchen.

Vi ønsker, at det skal være enkelt, nemt og effektivt at bestille vinduer og døre hos os. Derfor har vi skabt bestillingsværktøjet Outline 24/7, hvor både trælaster og håndværkere nemt kan beregne nettopriser på døre og vinduer og sætte en bestilling direkte i ordre med det samme. Det sikrer en yderst effektiv bestillingsproces og forkorter vejen fra tilbudsgivning til lukket ordre.

Opret dig her

Spar dyrebar tid med Outline 24/7

Med Outline 24/7 har vi forkortet tilbuds- og ordreprocessen markant. Som forhandler og håndværker kan du nemlig beregne pris og sætte en bestilling i gang med det samme og uden for vores kundecenters normale åbningstider. På den måde bliver leveringstiden forkortet, og du spilder samtidig ikke unødvendig tid på at vente på en pris.

Giver forretningsmæssig gevinst

Alle trælaster og deres udvalgte tømrermestre har mulighed for at bestille via Outline 24/7, hvor vi har optimeret hele bestillingsprocessen, så du oplever en effektiv og hurtig ekspedering. Det giver mulighed for mersalg, da slutkunden hurtigere kan få oplyst prisen og dermed taget stilling til købet. Med Outline 24/7 har din og din kundes bestillingsproces aldrig været mere effektiv.

Vi skal løbe hurtigt for at følge med i denne branche, og derfor bliver alle løsninger, der kan spare os tid, taget imod med kyshånd. Her er Outline 24/7 en stor fordel for både kunden og jeg. Vi kan nemlig sammen nå frem til en pris med det samme, og dermed kan jeg hurtigt og effektivt få lukket sagen. Tømrermester Sune Lander; Lander & Gerlach

Hent 24/7 appen lige her

Det går stærkt i byggebranchen, og med Outline 24/7 giver vi vores erhvervskunder mulighed for hurtigt at beregne priser mm. på vinduer og døre online. Det giver kunderne i trælasterne mulighed for at få beregne en pris hurtigt og nemt.

Hent i app store    Hent i Google play

4 dages levering

Vi tilbyder lynhurtig levering på helt ned til 4 dage på størstedele af vores produkter. 

Læs mere om levering

Spørgsmål til 24/7? 

Kontakt vores digitale koordinator/Outline 24/7 konsulent ved spørgsmål eller personlig gennemgang af vores 24/7 app. 

E-mail:stiwee@outline.dk

Mobil:2179 4151