Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

BESTIL DØGNET RUNDT MED 24/7

Med online App'en Outline 24/7 har vi optimeret tilbudsgivningen, overskueliggjort bestillingsprocessen og flyttet grænserne for hastighed og tilgængelighed i branchen.

Vi ønsker, at det skal være enkelt, nemt og effektivt at bestille vinduer og døre hos os. Derfor har vi skabt bestillings App'en Outline 24/7, hvor både trælaster og håndværkere nemt kan beregne nettopriser på døre og vinduer og sætte en bestilling direkte i ordre med det samme. Det sikrer en yderst effektiv bestillingsproces og forkorter vejen fra tilbudsgivning til lukket ordre.

Spar dyrebar tid med Outline 24/7

Med Outline 24/7 har vi forkortet tilbuds- og ordreprocessen markant. Som forhandler og håndværker kan du nemlig beregne pris og sætte en bestilling i gang med det samme og uden for vores kundecenters normale åbningstider. På den måde bliver leveringstiden forkortet, og du spilder samtidig ikke unødvendig tid på at vente.

Giver forretningsmæssig gevinst

Alle trælaster og deres udvalgte tømrermestre har mulighed for at bestille gennem Outline 24/7, hvor vi har optimeret hele bestillingsprocessen, så du oplever en effektiv og hurtig ekspedering. Det giver mulighed for mersalg, da slutkunden hurtigere kan få oplyst prisen og dermed taget stilling til købet. Med Outline 24/7 har din og din kundes bestillingsproces altså aldrig været mere effektiv.

24/7 sparer mig rigtig meget tid i forhold til tilbudsgivning; Jeg kan hurtigt beregne tilbuddet ude ved kunden; inkl. alle avancer og tillæg, og er kunden tilfreds, kan jeg sætte tilbuddet i ordre ved Outline med det samme. Og så er jeg hurtigt videre. Tømrermester Jack Pedersen Lorentzen, Sydhavsbyg

Hent 24/7 appen lige her

Det går stærkt i byggebranchen, og med Outline 24/7 giver vi vores erhvervskunder mulighed for hurtigt at beregne priser mm. på vinduer og døre online. Det giver kunderne i trælasterne mulighed for at få beregne en pris hurtigt og nemt.

Hent i app store    Hent i Google play

4 dages levering

Vi tilbyder lynhurtig levering på helt ned til 4 dage på størstedele af vores produkter.

Læs mere om levering