Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

60’er parcelhus priseksempel

I priseksemplet er et typehus fra 60’erne blevet renoveret – med respekt for husets oprindelige stil. Vinduer er udskiftet med kvadratiske, topstyrede vinduer, en terrassedør med glas og en todelt facadedør med glas og fylding.

Priserne herunder skal udelukkende betragtes som en prisindikation. Kontakt din lokale forhandler for et konkret tilbud til din bolig.

Antal / Type / Mål

  • 7 stk. Vinduer topstyrede / 1188 x 1188 mm
  • 1 stk. Terrassedør m. glas / 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en vinduesdør)
  • 1 stk. Facadedør todelt m. glas og fyldning / 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en glat pladedør uden udskæring)

Træ/Alu 3-lags

74.900 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Er energi-optimering ekstra vigtigt for dig? Med Træ/Alu 3-lags får du yderst energivenlige elementer og sparer dermed på varmeregningen.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ 3-lags

64.500 Kr

TRÆ 3-lags glas Inkl. moms

En stærk træløsning til både nybyggeri og renovering af fx træhuse, sommerhuse eller boliger i ældre byggestil. 3-lags glas har en endnu bedre isoleringsevne.

Til helårsboliger og sommerhuse.

Træ/Alu 2-lags

68.400 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

TRÆ/ALU-serien kombinerer kernefyrretræ indvendigt, og den praktiske, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt. Det giver fordelene fra træet og minimal vedligehold.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Træ 2-lags

53.600 Kr

TRÆ 2-lags glas inkl. moms

TRÆ-serien er produceret i det hårdføre, nordisk kernefyrretræ fra FSC®-certificerede skove. Til dig, der ønsker at anvende et naturligt materiale som giver et flot udtryk.

Må kun anvendes til sommerhuse/fritidshuse.

Daylight 2-lags

79.900 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen. Daylight 2-lags glasløsning med energimærke A egner sig til renoveringsprojekter. ​

Til helårsboliger og sommerhuse.

Daylight 3-lags

87.600 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Daylight 3-lags glasløsning med en markedsførende isoleringsevne og en U-værdi på bare 0,68 W/m²K. Daylight-serien giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer. Egner sig til nybyggeri.

Til helårsboliger og sommerhuse.