Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

60’er parcelhus priseksempel

I priseksemplet er et typehus fra 60’erne blevet renoveret – med respekt for husets oprindelige stil. Vinduer er udskiftet med kvadratiske, topstyrede vinduer, en terrassedør med glas og en todelt facadedør med glas og fylding.

Priserne skal udelukkende betragtes som en prisindikation. Kontakt din lokale forhandler for et konkret tilbud til din bolig.

Antal / Type / Mål

  • 7 stk. Vinduer topstyrede / 1188 x 1188 mm
  • 1 stk. Terrassedør m. glas / 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en vinduesdør)
  • 1 stk. Facadedør todelt m. glas og fyldning / 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en glat pladedør uden udskæring)

Træ 2-lags

41.500 Kr

TRÆ 2-lags glas inkl. moms

TRÆ-serien er produceret i det hårdføre, nordisk kernefyrretræ fra FSC®-certificerede skove. Til dig, der ønsker at anvende et naturligt materiale som giver et flot udtryk.

Træ/Alu 2-lags

52.800 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

TRÆ/ALU-serien kombinerer kernefyrretræ indvendigt, og den praktiske, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt. Det giver fordelene fra træet og minimal vedligehold.

Træ/Alu 3-lags

59.000 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Er energi-optimering ekstra vigtigt for dig? Med Træ/Alu 3-lags får du yderst energivenlige elementer og sparer dermed på varmeregningen.

Daylight 2-lags

65.700 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

Træ/Alu Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen. Daylight 2-lags glasløsning med energimærke A den perfekte løsning. ​

Daylight 3-lags

71.500 Kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Daylight 3-lags glasløsning med markedets bedste isoleringsevne og har en U-værdi på bare 0,68 W/m²K. Daylight-serien giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer.