< Tilbage til Referencer
Dronninglund 23 Kopi (1)

Bred foldedør lukker lyset ind i taglejlighed

I denne taglejlighed har man valgt at montere en foldedør, da pladsen på terrassen er trang. Netop ønsket om at kunne åbne helt op, og dermed integrere terrassen med lejligheden, kan imødekommes med denne løsning, som tilbydes i op til 7 meters bredde. Foldedørene kan nemlig foldes helt sammen ud til begge sider, hvilket skaber den ønskede plads på terrassen, og en flot, stor åbning ind til lejligheden.

Dronninglund 17 (4)

Minimalistisk og stilfuldt design 

Åbningen ud til terrassen er 5 meter bred med denne løsning, og den brede åbning i denne lejlighed kunne fyldes ud med seks vinduesfag i en foldedør. På trods af flere fag, lukker foldedøre masser af lys ind i lejligheden takket være de smalle vinduesrammer, hvilket bidrager til et minimalistisk og stilfuldt udtryk i lejligheden.

Dronninglund 5 (1)

FULD FLEKSIBILITET MED FOLDEDØRE 

Den alsidige foldedør giver masser af mulighed for både at åbne helt eller delvist op, og denne fleksibilitet passer perfekt til taglejligheden, hvor vejr og vind afgør, hvor meget dørene kan åbnes. De specialdesignede bundhængsler med letløbende ruller, sikrer en nem og gnidningsfri åbning ud til altanen.

Foldedoere4

Læs mere om foldedøre 

Læs mere om de mange muligheder med foldedøre her.

Foldedøre 

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...