< Tilbage til Referencer
IMG 20220518 112305 (2)

Specialdesignet vindue - det bærende element hos vinimportør  

Geometrisk vindue giver unik stemning 

Mai-Britt Bjælkehøj, som er sommelier, CEO og indehaver af Wine Service ser specielle og flotte omgivelser, som en del af god kundepleje. Bl.a. derfor faldt valget på det store, runde vindue fra Outline som måler 2 meter i diameter.

”Det skal være et miljø med fuld power. Det tror jeg fanger folk i 2022” fortæller Mai-Britt. ”Man bliver fodret med øjnene, og folk skal gå herfra med en oplevelse”

Mai-Britt, som valgte at gå selvstændig under Corona-lockdown, håber på, at de særligt flotte omgivelser vil være med til at give kunderne en unik kundeoplevelse, når hun underviser restauratører i viden om specielle vine og vinarter.

Det store og flotte element sidder i endegavlen, og man kan se det specielle vindue gennem den store New Yorker glasvæg. Det giver en helt unik stemning i lokalet, for vinduet trækker nærmest naturområdet med skov i baggrunden ind i rummet, hvilket giver et særligt samspil med detaljerne i lokalet. 

IMG 20220518 113422 (1)

Vinduet tilfører en speciel stemning til lokalet 

Mai-Britt ønsker at skabe en stemning af at komme ’hjem’ og blive budt indenfor. Det skal ikke ses som et mødelokale, men derimod som hyggelige, private omgivelser, hvilket det runde vindue bidrager til.

”Man står med et glas vin og kigger ud af det store runde vindue, og så fornemmer man roen med den grønne skov udenfor. Vinduet er med til at bringe en fantastisk stemning ind i lokalet.” 

Mai-britt oplever selv, at netop vinduet skaber en nærmest eventyrlig stemning, som inspirerer og giver værdi for hendes kunder.

”Når folk første gang kommer ind i rummet, prøver jeg at tie stille, og se hvad de kommenterer først. Og de drages direkte over til vinduet. Rummet har både stor pejs og vinrum, men det er vinduet de går over til og kigger ud af, som det første. Og dermed har det skabt den værdi, jeg ønsker”, fortæller Mai-Britt. 

Resultatet sidder lige i skabet, og vinduet giver lige præcis den wow-effekt, jeg havde håbet på.
Wine Service Miljøbilleder (85) (1)

Man skal turde at tænke ud af boksen 

Mai-Britt havde en helt klar idé om, hvordan det skulle se ud, selv om der var mange, der ikke forstod valget, før de så det færdige resultat. Hun ville gerne have vinduet så stort som muligt, og med 2 meter i diameter er hun meget tilfreds med vinduets størrelse. ”Det er præcis, som det skal være. Det giver en perfekt symmetri i denne størrelse.” 

Mai-Britt havde hele tiden en klar idé om, at det designmæssigt ville skabe ro for øjet, at vinduet blev rundt og ikke blev kantet. ”Der er noget psykologisk over det. Ved firkantede borde sidder der altid nogen for enden. Det runde vindue giver følelsen af ro, og af at vi byder folk velkommen".

Hun mener, at, mange byggerier er ens i dag, og selv vil hun gerne vise personlighed. Og det runde vindue giver lige netop det. ”Det er godt at lytte til andre, men nogle gange skal man mærke efter i maven, og visuelt se det for sig – og så skal man gå efter det. Man skal turde noget mere, når man bygger. Det kan jo ende med at blive det bedste spot i huset eller ejendommen.” 

Mai-Britt mener at mod og kreativitet er vigtigt i hendes branche. For restauratører er, i hendes optik, kreative og visuelle mennesker, og derfor skal omgivelserne også afspejle netop denne mentalitet. 

IMG 20220518 113541 (1)

FASTHOLDTE SIN IDÉ TRODS UDFORDRINGER 

Grundet vinduets størrelse og vægt - og det faktum at bygningen er en stålkonstruktion og ikke mursten - måtte der laves en specialløsning til montagen af vinduet, hvor der bl.a. blev lavet en stålkarm omkring vinduet. Men Mai-britt er glad for at hun fastholdt sin ide. 

"Et mindre vindue havde helt sikkert været nemmere at montere – men jeg er meget tilfreds. Resultatet sidder lige i skabet, og giver den wow-effekt, jeg havde håbet på”, fortæller hun.

”Det er ikke kunst – men i sig selv bliver det kunst, netop på grund af effekten. Det er fedt at kunne skabe det, bare med et vindue.”

IMG 20220518 113409 (2)

Kompetent rådgivning fra Outline i beslutningsfasen 

Grunden til at valget faldt på Outline Vinduer begrunder Mai-Britt med to vigtige punkter; Åbenhed og tryghed.

”Outline tøvede ikke med at kunne lave denne specielle løsning. Der blev givet grundig vejledning og forklaring omkring, hvad der var muligt at lave med så stort et rundt vinduesparti", siger Maibritt.

"Jeg blev rådgivet til den rette beslutning vedr. dimensioner mv., hvilket er vigtigt, når man skal specialdesigne et element som dette. Det gav mig tryghed at vide, at jeg blev vejledt af dygtige vinduesspecialister, og ikke mindst at tømreren kunne anbefale og stå inde for kvaliteten fra Outline." 

Her kan du læse mere om Wine Service B2B vinimport.

Find Wine Service på Facebook

Foto credits: Jonas Larsen

Buet Vinduer

Mange muligheder med geometriske vinduer 

Læs mere om mulighederne med skrå, buede og runde vinduer her.

Geometriske vinduer 

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...