< Tilbage til Referencer
Outline Vinduer Dobbelt Hæveskydedør 35 Web Redigeret

Store vinduer med udsigt til søen

I denne nybygget bolig i Midtjylland har søen været omdrejningspunktet for vinduesvalget. Indehaverne af boligen ønskede nemlig at udnytte udsigten til fulde, og dermed faldt valget på vores brede, dobbeltrettede hæveskydedøre i træ/alu, som skaber en fantastisk udsigt ned til den idylliske sø. 

Outline Vinduer Dobbelt Hæveskydedør 6 Redigeret

INTEGRER UDE OG INDE MED STORE ÅBNINGER

Valget faldt på Outlines skydedøre, da de produceres i op til 8 meters bredde og 2,8 m højde, og det giver mulighed for maksimalt udsyn, som familien ønskede. I boligen her har man valgt døren i 7 m. bredde, og det giver en stor, bred åbning ud til terrassen med direkte adgang ned til den idylliske sø.

Alle vinduer og døre i boligen er producerede med sort sable noir farve udvendig på aluminiumsprofilerne og hvid indvendig.

Fast Parti Hyggekrog Outlinevinduer Redigeret

Plads til hygge ved vinduet

I køkkenalrummet ønskede familien at gøre plads til hygge, og til det formål har de indbygget en lille hyggekrog med et stort, fast vinduesparti, der ligeledes giver en flot udsigt ned til søen. Vinduerne, som er med 3-lags glas, har en særdeles god isoleringsevne, og dermed vil man hverken opleve kulde eller trækgener, når man sidder ved vinduet, som man ofte gør med gamle udtjente vinduer.

Ved siden af hyggekrogen er monteret en terrassedør med et fast parti ved siden af for at skabe mulighed for udgang langs siden af huset og sikre lysindfald hele vejen igennem køkkenalrummet. 

Outline Brande 40 Redigeret
Outline Brande 19 Redigeret
Vinduerne er designet med en særdeles god isoleringsevne, og dermed holdes varmen inde i boligen trods de store glasflader. Claus Petersen Koch; Salgschef

Mange adgangsmuligheder med forskellige dørtyper

I centrum af boligen er der endnu en terrasse, og adgang hertil er muligt via en enkelt hæveskydedør samt via terrassedøre forskellige steder i boligens rum. Terrassedørene er udadgående - dvs. de åbner ud af - og dermed optager de ikke plads inde i huset. Det samme gør sig gældende for hæveskydedørene, som skubbes til siden ved åbning.

Outline Brande 52 Redigeret
Outline Brande 48 Redigeret
Outline Brande 54 Redigeret

Faste elementer kombineret med oplukkelige

I sove- og børneværelserne har familien valgt et fast vinduesparti kombineret med et sidestyret oplukkeligt vindue, som også lader masser af dagslys skinne ind i værelserne.

 

Sideparti skaber lysindfald

For enden af den lange fordelingsgang er yderdøren monteret. Det er en såkaldt pladedør, som du ser på billedet herunder. Ved siden af døren har man monteret et fast sideparti, som skaber lysindfald sammen med et ovenlysvindue.

 

Energiberegner Sticker Tilweb 630X315 (1)

Energiberegneren  

Beregn hvor meget du kan spare ved at skifte til energivinduer fra Outline. 

Energiberegneren 

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Outline Vinduer Dobbelt Hæveskydedør 6 Redigeret

Fakta om dobbeltrettede ​hæveskydedøre

Hæveskydedøren fås i både Træ med 2- lags glas og i Træ/Alu med 2 eller 3-lags glas og leveres i moduler for at lette håndteringen i fragt samt på byggepladsen. Begge rammer i døren monteret med to greb og udstyret med en kantstangslås, der har 3-punktslukke og låsetap i modsatte paskvil.

  • Leveres i Træ både Træ/Alu med 2- og 3-lags glas.
  • Bredde fra 3,5 m op til 8 m / Højde op til 2,8 m.
  • Bredt udvalg af forskellige modeller.
  • Fås i 10 standard RAL-farver.
  • Tre sprossedimensioner: 25, 42 eller 60 mm.

 

Læs mere om hæveskydedøre

Outline Brande 28 Redigeret
Outline Brande 61 Redigeret
Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...