Gå til indhold Gå til primær navigation

Lynlevering
På kun 4 dage

GRUNDET COVID-19 SITUATIONEN ser vi os desværre nødsaget til at justere vores Lyn-leveringsservice fra 4 dage til 5 dage.
Så der må på beregnes 5 dages leveringstid med Lyn-Levering pt. 

Vi har reduceret Lynlevering af danskproducerede vinduer fra 7 til kun 4 dage. Med vores førende Lynlevering har vi gjort Danmarks stærkeste vinduesproduktion endnu stærkere. Og det er vi stolte af. For så vinder I tid i en travl hverdag.

Der er selvfølgelig mange andre måder at spare tid på. Men indrømmet; nogle er bedre end andre …

Kender du nogen der trænger til en kaffepause? Del her:

Nu på kun

4 dage

LYNLEVERING GIVER DIG MERE BUFFERTID, TID TIL AT HAVE TRAVLT MED ANDRE PROJEKTER OG IKKE MINDST EN ORDENTLIG KAFFEPAUSE.

Danmarks stærkeste levering af vinduer og døre

Outline tilbyder som de eneste i Danmark Lynlevering af vinduer og døre på kun 4 dage*. Og det gør vi for at hjælpe jer. For vi ved, at I har travlt. Med Outline Lynlevering sparer I derfor uvurderlig tid ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud.

Lynlevering med 10 års garanti
Vi sætter en ære i at tilbyde danskproduceret kvalitets-håndværk. Og det gælder naturligvis også for 4 dages Lynlevering. I modtager derfor Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. Det er jeres sikkerhed for lynhurtig levering af kompromisløs dansk kvalitet.

* Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer vi 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser såsom buede, skrå og 2-farvede elementer. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Hør nærmere hos Outline Kundecenter eller ved din lokale forhandler.

Vi har gjort Danmarks stærkeste vinduesproduktion endnu stærkere. Fordi vi ved, at I har travlt.

Lyn levering på 4 dage

Hurtig levering på 2 uger

Standard levering på 3-4 uger

Reserverede puljer til kæderne

Vi afsætter dagligt en speciel pulje reserveret til din kæde. Outlines Kundecenter vil til enhver tid være behjælpelig med en status på jeres pulje.