< Tilbage til Nyheder

Outline udvider sortimentet med ekstra bred hæveskydedør

Ekstra bred hæveskydedør på helt op til otte meter.

Med en imponerende bredde og et maksimalt lysindfald går Outline Vinduer nu skridtet videre med lanceringen af deres nye dobbeltrettede hæveskydedør. Det nye produkt i sortimentet er en udbygning af den eksisterende hæveskydedør, og med en bredde på op til otte meter bliver det den længste hæveskydedør, som kan købes igennem trælasterne:

 - Hæveskydedøren er meget eftertragtet, og vi oplever i det hele taget en stigende efterspørgsel på store glaspartier som eksempelvis vores foldedør, der kan lukke lyset og naturen ind, siger salgschef i Outline Vinduer, Claus Petersen Koch og fortsætter:

 - Det glæder os derfor at kunne fortælle vores kunder, at hæveskydedøren nu fås i en bredde på helt op til otte meter. Bredden gør det muligt at tænke i endnu flere og større løsninger i forhold til både døre og lysindfald og samtidig understøtter den en indretningstendens, der går i retning af endnu større glaspartier i boligen.

 Maksimalt lysindfald

- Den store bredde på hæveskydedøren er med til at lukke endnu mere lys ind og dermed nedbryde skellet mellem inde og ude. Med døren opnår man således et maksimalt og naturligt lysindfald, hvilket er ønskværdigt i mange sammenhænge – både som privatperson og som virksomhed, siger Claus Petersen Koch.

Hæveskydedøren, som produceres i Danmark, fås i både Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Energy og leveres i moduler for at lette håndteringen i fragt samt på byggepladsen. Derudover er begge rammer i døren monteret med to greb og udstyret med en kantstangslås, der har 3-punktslukke og låsetap i modsatte paskvil.

Fakta om hæveskydedøren:

  • Bredde fra 3,5 m op til 8 m
  • Højde op til 2,8 m
  • Mulighed for dobbeltrettede rammer
  • Bredt udvalg af forskellige modeller
  • Leveres i Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Energy
  • Fås i 10 standard RAL-farver
  • Tre sprossedimensioner: 25, 42 eller 60 mm
Havbakkevejegaa 12 2
Loading...