< Tilbage til Nyheder

Vinduesdirektør fejrer 60 års fødselsdag

60 års fødselsdag fejres med savsmuld og Opti-Wood anlæg

Den 13. april runder Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, et skarpt hjørne. Her kan han nemlig se tilbage på 60 år, der især har budt på lidt af et træeventyr. Jens Sørensen har nemlig stort set hele sit liv været blandt træspåner og duften af savsmuld, da han er vokset op i en tømrerforretning i Overlade, senere udlært som tømrer og herefter arbejdet kort tid som tømrer hos Raunstrup Tømrer- og Snedkerforretning og senere hos Løgstør Møbel Design/Vest-Wood, som i dag er kendt som dørproducenten Jeld-Wen.

Det var hos Løgstør Møbel Design, at Jens Sørensen opdagede sin interesse for ledelse, og i 2007 fik han arbejde hos vinduesproducenten Rationel, hvor han for kunne tilføje vinduesproduktionen til sit CV. Efter tre år fortsatte Jens Sørensen karrieren hos Outline Vinduer i Farsø, hvor han blev produktionsdirektør og indgik som en del af Direktionen, og det er i dag resulteret i, at han nu i fire år har kunnet kalde sig administrerende direktør i Outline Vinduer.

 - Igennem mit efterhånden lange arbejdsliv – som har været helt fantastisk – har jeg altid beskæftiget mig med træ og mennesker, og jeg håber på, at jeg kommer til det de næste mange år endnu. Jeg har været så privilegeret, at jeg har arbejdet sammen med dygtige medarbejdere og altid lykkedes at have dygtige og stærke ledere omkring mig. Derudover har jeg de seneste tyve år haft flere forskellige unge, veluddannede trainees til at supplere mig i mit arbejde. Og alt det vil jeg gerne fortsætte med noget tid endnu, og derfor stopper min karriere også først, når jeg ikke længere synes, at jeg kan tilføre noget nyt til virksomheden, lyder det fra Jens Sørensen.

Gennem de seneste mange år som træmand har Jens Sørensen haft fuld opbakning fra sin kone Annamarie, som han bor sammen med i Næsby, tæt ved Løgstør ud til Limfjorden. De har sammen tre børn og tre børnebørn.

 Bliver fejret i duften af savsmuld

Den store dag bliver ikke alene fejret privat lørdag den 13. april, men også dagen inden, hvor der vil være fællesspisninger for de ansatte i Outline Vinduer, mens omtrent 150 interne og eksterne er indbudt til reception om eftermiddagen. Her bliver der dækket op i produktionshallen, og Jens Sørensen bliver således fejret i hjemmevante omgivelser med pølsevogn, kaffe og kage.

På dagen vil Jens Sørensen også stolt vise virksomhedens nye Optiwood-anlæg frem, som Outline Vinduer for nyligt har investeret et tocifret millionbeløb i og som netop nu kører i fuld drift med hele 10.000 meter træ om dagen. Det giver nemlig et rigtig godt billede af, hvilken vej dør- og vinduesbranchen har bevæget sig i de godt 30 år, hvor Jens Sørensen har været en del af den:

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der er sket enormt meget i min tid i branchen, hvor brugen af teknologi og fokus på optimering og effektivisering virkelig er vokset støt. Her er vores nye Optiwood-anlæg, som er Europas mest moderne anlæg til limtræ, et godt eksempel på, hvor langt man er nået med teknologien. Det kan nemlig ved hjælp af et særligt visionsystem, der benytter røntgenteknologi, nemt og hurtigt identificere eventuelle fejl i træet og samtidig lime træet sammen med henblik på at fjerne defekter som knaster og revner – og det gør både vores arbejdsgang markant hurtigere, mens træudnyttelsen også bliver maksimal, lyder det afslutningsvis fra Jens Sørensen, der ser frem til den store dag.

Dsc02024
Loading...