Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Få lukket hurtigt af for indbrudstyven

 

Luk af for ubudne gæster

Er døren brækket op eller bolden røget gennem ruden, så er det en god idé at få lukket af for både ubudne gæster eller kulde og træk i en fart. Men ofte står boligejere over for udfordringen, at det varer op til 3-4 uger, før nye vinduer og døre kan blive leveret. Det problem imødekommer Outline Vinduer.

Lang leveringstid på nye vinduer og døre kan være en udfordring hos boligejere, der står med et akut behov. Det gælder eksempelvis efter indbrud, ændringer i byggeplaner eller større storme, som kræver en løsning hurtigst muligt – og her kan producenternes leveringstid til byggemarkederne være afgørende for, hvornår der igen er komfort og tryghed i hjemmet.

Sådan lyder det fra vinduesproducenten Outline Vinduer, der som producent og et afgørende led i denne problematik har valgt at tilpasse sig markedet, efterspørgslen og ikke mindst boligejernes behov for at kunne få repareret skaden på kortest mulig tid:

- Leveringstiden kan gøre en stor forskel for mange, der i venteperioden efter en ulykke må klare sig med nødløsninger, forklarer salgschef Claus Petersen Koch fra Outline Vinduer.

Outline har derfor valgt at optimere en række processer i produktionen, så leveringen af døre og vinduer nu kan skæres ned til kun 7* dage. Den korte leveringstid vejer helt klart op for den mindre merpris, som følger med, mener Claus Petersen Koch:

- Hvis man står i en akut situation, er det ikke altid, at man har mulighed for at vente de normale 3-4 uger på at få sine vinduer, og derfor er det vigtigt, at der også er et alternativ, når uheldet er ude.

Outline har 3 forskellige leveringstider, uanset hvilken vinduesløsning man har bestilt: Lyn Levering på 7 dage, Hurtig Levering på 2 uger og Normal Levering på 3-4 uger. Outlines vinduer bestilles gennem den lokale håndværker eller direkte hos byggemarkederne.

* Hurtig levering og Lyn levering gælder størstedelen af sortimentet. Der er dog visse undtagelser såsom dreje-kip, buede/skrå og 2-farvede elementer osv. Der tages forbehold for ferie og helligdage. Hør nærmere hos Outlines Kundecenter eller din lokale forhandler.