Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Læring begge veje:
Nyuddannede kommer i mesterlære ved vinduesdirektør 

Fem af de seks er fortsat i virksomheden  

Man er typisk i traineeforløb i direktionen hos Outline i cirka to år med det formål at få en langt bedre forretningsnær og strategisk forståelse af, hvordan en virksomhed fungerer i praksis. Og faktisk har det for Outlines trainees langt fra været den eneste gevinst ved forløbet – hele fem ud af de seks trainees arbejder nemlig fortsat ved vinduesproducenten i dag: 

- Det er en kæmpe gave at have så mange medarbejdere, der har været igennem traineeforløbet, da de sidder med en helt unik og utrolig bred forståelse af virksomheden, som virkelig giver værdi. Det gælder ikke mindst i en tid som denne, hvor der er stor mangel på arbejdskraft, fortsætter Jens Sørensen.

En af dem, der har været igennem Outlines traineeforløb, er 28-årige Anders Mikkelsen fra Aalborg, som i sommeren 2019 afsluttede en kandidat i Operations and Innovation Management. Han har efter knap halvandet år som trainee fået tilbudt en stilling som produktionsanalytiker i virksomheden, da der åbnede sig en mulighed, der var oplagt til ham:

- Min læringskurve har været virkelig stejl i forløbet, og det har været en rigtig god måde at forlænge studietiden på, hvor man også efter kandidaten fortsætter med at lære en masse – nu bare i praksis. Hos Outline har jeg været helt inde i maskinrummet af virksomheden, og det har givet mig nogle gode rammer for nu at tiltræde stillingen som produktionsanalytiker, hvor jeg ikke alene kan bruge meget af det, jeg allerede har lært, men også får nye muligheder for at lære, udvikle mig og blive bedre til mit område, fortæller Anders Mikkelsen.

Outline Vinduer er godt i gang med at søge den næste nyuddannede til traineeforløbet med opstart i marts måned, og her får den næste trainee ikke kun rollen som direktionsassistent, men kommer også til at have udvikling af eksisterende og nye produkter og processer som fokusområde.