Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Outline åbnede dørene for knap 500 besøgende

 

Pressemeddelelse

Lørdag den 26. maj 2018 klokken 14.00-16.30 stod dørene åbne hos Outline Vinduer i Farsø. Her kunne medarbejdere, familiemedlemmer og samarbejdspartnere få et indblik i, hvordan vinduesproducenten, som beskæftiger omkring 250 medarbejdere, producerer vinduer og døre i Danmark.

 - Dagen gav anledning til, at vi kunne vise produktionen frem til alle interesserede og hygge os med hinanden – uden alle arbejdsopgaverne, der finder sted i hverdagen. Det var en stor succes med cirka 500 deltagere, hvilket man som direktør ikke kan andet end at blive stolt over, lyder det fra Jens Sørensen, der er direktør hos Outline Vinduer.

 De mange besøgende fik først en rundtur på fabrikken, hvorefter de blev budt på et let traktement i form af kaffe og kage, mens næsten 300 deltog til spisning om aftenen. Der var også arrangeret masser af aktiviteter i løbet af eftermiddagen, blandt andet en hoppeborg, bordfodbold og et værksted, hvor de deltagende havde mulighed for at prøve kræfter med træarbejde, konkurrencer og meget mere.

 - Der var masser af plads til sjov, og samtidig fik vi mulighed for at snakke på kryds og tværs af kolleger og samarbejdspartnere, som man måske normalt ikke snakker så meget med i hverdagen. Vi har i løbet af de seneste uger også fået en del nye kolleger, som vi endnu engang kunne byde velkommen under mindre formelle rammer. 

 Outline Vinduer har nemlig de seneste uger været i gang med en rekrutteringsproces, hvor flere nye medarbejdere er blevet ansat i vinduesproduktionen. Her bidrog dagen også til, at de nye for alvor kunne blive en del af Outline-teamet, mens deres familier havde rig mulighed for at se arbejdspladsen.

 - Vi håber, at dagen har været med til at vise og brede budskabet om, at Outline er en behagelig arbejdsplads med mange spændende arbejdsopgaver, slutter Jens Sørensen.  

 Det er ikke første gang, at Outline Vinduer inviterer indenfor til åbent hus. Sidste arrangement fandt sted i 2015, hvor der ligeledes var et flot fremmøde på omkring 400-500 mennesker.