< Tilbage til Nyheder

Outline Vinduer bliver markedsførende på isoleringsevne

Nyt træ/alu vindue: Outline Daylight

Outline Vinduer lancerer nu Træ/Alu Daylight, der har markedets hidtil bedste u-værdi på kun 0,69 W/m²K. Den flytter således standarderne for isoleringsevne markant i den danske vinduesbranche.

 - Vi er enormt stolte over at kunne meddele, at vi nu kan tilbyde et træ/alu-vindue med markedets absolut bedste isoleringsevne. Det er noget, som vi har arbejdet på længe, og nu er det endelig blevet en realitet, forklarer Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, og fortsætter:

 - Igennem de seneste år har vi gennemgået en teknologisk rejse, hvor vi blandt andet har rykket grænserne for levering af vinduer og døre med vores 4 dages lynlevering. Nu er vi kommet til næste step i vores rejse, hvor det er oplagt at gøre isoleringsevne til et ekstra vigtigt konkurrenceparameter for os. Der efterspørges nemlig hele tiden lavere og lavere u-værdi på det danske marked, og denne gang er vi kommet efterspørgslen markant i forkøbet ved at tilbyde en imponerende lav u-værdi.

 Foruden den bedre isoleringsevne har Træ/Alu Daylight også ultra smalle vinduesrammer, hvor rammekonstruktionen er bare 65 millimeter bred. Det giver både vinduet et mere moderne, stilrent udtryk og meget mere dagslys i boligen.

 - Træ/Alu Daylights særlige konstruktion giver op til otte procent mere lysindfald end et traditionelt vindue. Det skyldes, at vi har gjort vinduets karm og ramme væsentlig tyndere, end hvad man ser ved mange vinduestyper i dag. Samtidig er vi gået efter et design med rene linjer og et tidløst look, fortæller Jens Sørensen og fortsætter:

 - Samlet set rummer serien således en god kombination af lys, isolering og design, og vi har en klar forventning om, at produktet vil opnå stor popularitet hos de danske boligejere og således også øge Outlines salg fremadrettet. 

 Outlines Daylight-serie er både velegnet til nybyggeri og forskellige energioptimeringsprojekter. Vinduet leveres med energimærke A og med 3-lags lavenergiruder.

Se vores sortiment af Træ/Alu Daylights vinduer her

Daylight Fast Top1 Copy
Loading...