< Tilbage til Nyheder

Outline-direktør valgt ind i Vinduesindustriens bestyrelse

Vinduesproducenten Outlines direktør, Jens Sørensen, er netop blevet valgt ind som nyt medlem i Vinduesindustriens bestyrelse. Her vil han med sin mere end 30 år lange erfaring inden for vindues- og dørbranchen bidrage til bestyrelsens arbejde.

Vinduesindustrien har netop udpeget sine medlemmer til bestyrelsen, og i den forbindelse er direktør hos vinduesproducenten Outline, Jens Sørensen, blevet valgt ind som nyt bestyrelsesmedlem. Her skal han bidrage til bestyrelsens arbejde ved at bringe sin mangeårige erfaring og indgående viden fra vinduesindustrien i spil.

- Jeg er beæret over, at medlemmerne af Vinduesindustrien har valgt mig ind og ser frem til at bidrage til det vigtige arbejde for branchen. Det er en spændende udfordring at hjælpe med at varetage og fremme vinduesindustriens interesser, og her ser jeg særligt bæredygtighed og CO2-reduktion, lys og energi samt forbrugernes behov som væsentlige områder i forhold til fremtidens produkt og branche, lyder det fra Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen. Han fortsætter:

- Og i forhold til at fremme fremtidens vinduesindustri er der helt bestemt mange interessante spørgsmål at forholde sig til. Hvordan øger man eksempelvis opmærksomheden på vinduernes store betydning for boligens arkitektur og indretning? Og hvordan får man sat fokus på, at det rette vindue er en god investering både i forhold til bæredygtighed og økonomi? Det ser jeg frem til at beskæftige mig mere dybdegående med.

Jens Sørensen3

Mange års erfaring i træbrancen

Outlines direktør har samlet set mere end 40 års erfaring inden for træbranchen, hvoraf det primære fokus de sidste 14 af årene har været på vinduer. Siden 2007 har han desuden beskæftiget sig med ledelse inden for vinduesbranchen.

Med sig har Jens Sørensen endvidere stor erfaring i forhold til det internationale marked, særligt det engelske og irske, hvor kravene til eksempelvis indbrudssikring er højere. Dermed kan han også bidrage med viden om forskellige internationale mærkeordninger, krav og strømninger i industrien.

- Jeg har et stort kendskab til, hvad der efterspørges i eksempelvis England og Irland, og hvor kravene skiller sig en del ud fra de danske. Det er erfaringer, som, jeg tænker, i høj grad kan bruges til også at udvikle den danske vinduesindustri, slutter Jens Sørensen.

Jens Sørensen er gennem hele sit liv og sin karriere rundet af håndværk og træ og har derfor også et indgående kendskab til træprodukter og produktion. Han er vokset op i en tømrerforretning i Himmerland og blev siden udlært som tømrer, hvorefter han i en kortere periode arbejdede med håndværket hos Raunstrup Tømrer- og Snedkerforretning samt mere end 25 år i Vest-Wood/Jeld-wen, som producerer døre.

Loading...