< Tilbage til Nyheder

Outline letter hverdagen hos trælaster, byggemarkeder og tømrere i en travl tid

247 Sune

Høj aktivitet på renoveringsmarkedet skaber lige nu usædvanlig travlhed ved landets trælaster og byggemarkeder. For at afhjælpe den udfordring tilbyder vinduesproducenten Outline derfor undervisning i et bestillingsværktøj, der kan lette hverdagen væsentligt. Bestillingsværktøjet giver nemlig mulighed for at afslutte en opgave markant hurtigere, mens det samtidig er blevet videreudviklet, så også landets håndværkere kan reducere tiden, der går til bestilling af vinduer og døre, yderligere.

Der er lige nu travlt hos landets trælaster og byggemarkeder, der skal følge med den høje aktivitet på især renoveringsmarkedet. Derfor gør man hos Outline Vinduer, som sælger vinduer og døre gennem netop trælaster og byggemarkeder, lige nu en ekstra stor indsats for at hjælpe så meget som muligt. Vinduesproducenten tilbyder nemlig som noget ekstraordinært online undervisning i virksomhedens digitale bestillingsværktøj, Outline 24/7. Den gør det muligt at reducere den tid, der bliver brugt på at beregne priser på vinduer og døre samt bestille dem:

- Vi tilbyder lige nu alle landets trælaster og byggemarkeder, der sælger vores produkter, at booke en tid hos os og få online undervisning i, hvordan vores bestillingsværktøj Outline 24/7 kan være med til at tidsoptimere og således lette den travle hverdag for de ansatte i kæderne, fortæller salgschef i Outline Vinduer, Claus Petersen Koch, og fortsætter:

- Og allerede nu mærker vi, at behovet i den grad er der. Flere trælaster og byggemarkeder fordelt i hele landet har booket undervisning hos os, og vi har således på nuværende tidspunkt afholdt cirka 20 undervisningsgange med op til seks deltagere per gang, mens flere undervisningsgange finder sted de kommende uger.

247 Outline

Hurtig beregning af pris letter arbejdspresset 

Outline har for nogle år tilbage lanceret Outline 24/7, hvor trælaster og byggemarkeder – i stedet for at ringe til kundeservice – selv kan beregne nettopriser og sætte bestillinger i ordre med det samme. Og det er ifølge Tom Frederiksen, som arbejder ved XL Byg P.W. Wulff i Stubbekøbing, med til at spare alle parter tid:

- Vi oplever lige nu en usædvanlig travlhed, som jeg ikke har oplevet lignende i mine 33 år i branchen. Derfor er der også mere end nogensinde før behov for at tænke ud af boksen og tage alle de hjælpemidler i brug, der kan være med til at tidsoptimere dagen, og her er der virkelig muligheder i Outlines bestillingsværktøj, fortæller Tom Frederiksen og fortsætter:

- Her kan man nemlig – i stedet for først at sende en mail til kundeservice – udregne en pris til kunden på forespørgslen på bare fem minutter og således skræddersy bestillingen med det samme sammen med kunden. På den måde sparer vi ikke alene ufattelig meget tid, men vi kan også tilbyde et endnu bedre serviceniveau til vores kunder. Vi kan således også få afsluttet opgaverne markant hurtigere og endda også om lørdagen, hvor kundeservice ellers har lukket. Og det er uden tvivl en stor hjælp i min travle hverdag.

Nye muligheder til håndværkere og tømrere

Det er ikke kun landets trælaster og byggemarkeder, der lige nu har travlt. Også de danske håndværkere oplever en stor efterspørgsel. Derfor har Outline – udover nu at tilbyde online undervisning – også videreudvikletOutline 24/7, så håndværkerne samtidig får flere muligheder med den:  

- Der er nu også endnu flere muligheder med 24/7 i forhold til at optimere og effektivisere arbejdsgangene for håndværkerne. Vi har nemlig gjort det muligt at integrere værktøjet til regnskabsprogrammerne Dinero og Economic. Dermed kan man nemt og hurtigt eksportere de indtastede oplysninger til egne tilbud og fakturaer, forklarer Claus Petersen Koch og fortsætter:

- Det sparer håndværkerne for en masse dobbeltarbejde, mens de samtidig endnu hurtigere kan beregne en pris, når de står sammen med kunden. Det er nemlig også muligt at lægge omkostninger som eksempelvis timepris, startgebyr og tilkøb ind med det samme, så alle omkostninger er inkluderet.

En af de håndværkere, der flittigt bruger Outlines bestillingsværktøj, er tømrermester Sune Lander fra firmaet Lander & Gerlach, og han ser en stor tidsbesparende værdi i det: 

- Vi skal løbe hurtigt for at følge med p.t., og derfor bliver alle løsninger, der kan spare os tid, taget imod med kyshånd. Her er Outline 24/7 en stor fordel for både kunden og jeg. Vi kan nemlig sammen nå frem til et tilbud og en pris med det samme via appen, og dermed kan jeg hurtigt, nemt og effektivt få lukket sagen, fortæller Sune.

Mockup3

Læs mere om fordelene med 24/7 og hvordan du opretter dig her

Læs mere om 24/7

Loading...