Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Outline letter hverdagen hos trælaster, byggemarkeder og tømrere i en travl tid

Nye muligheder til håndværkere og tømrere

Det er ikke kun landets trælaster og byggemarkeder, der lige nu har travlt. Også de danske håndværkere oplever en stor efterspørgsel. Derfor har Outline – udover nu at tilbyde online undervisning – også videreudvikletOutline 24/7, så håndværkerne samtidig får flere muligheder med den:  

- Der er nu også endnu flere muligheder med 24/7 i forhold til at optimere og effektivisere arbejdsgangene for håndværkerne. Vi har nemlig gjort det muligt at integrere værktøjet til regnskabsprogrammerne Dinero og Economic. Dermed kan man nemt og hurtigt eksportere de indtastede oplysninger til egne tilbud og fakturaer, forklarer Claus Petersen Koch og fortsætter:

- Det sparer håndværkerne for en masse dobbeltarbejde, mens de samtidig endnu hurtigere kan beregne en pris, når de står sammen med kunden. Det er nemlig også muligt at lægge omkostninger som eksempelvis timepris, startgebyr og tilkøb ind med det samme, så alle omkostninger er inkluderet.

En af de håndværkere, der flittigt bruger Outlines bestillingsværktøj, er tømrermester Sune Lander fra firmaet Lander & Gerlach, og han ser en stor tidsbesparende værdi i det: 

- Vi skal løbe hurtigt for at følge med p.t., og derfor bliver alle løsninger, der kan spare os tid, taget imod med kyshånd. Her er Outline 24/7 en stor fordel for både kunden og jeg. Vi kan nemlig sammen nå frem til et tilbud og en pris med det samme via appen, og dermed kan jeg hurtigt, nemt og effektivt få lukket sagen, fortæller Sune.