Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Mange kunder i trælasten de kommende måneder

For Claus Petersen Koch er det vigtigt, at Outline kommer i mål med opdateringer så hurtigt som muligt. Som følge af landets nedlukning og de netop udbetalte feriepenge forventer man nemlig hos Outline et særligt stort kundeantal i landets trælaster og byggemarkeder i foråret i år:

- Der er ingen tvivl om, at der er mange faktorer i spil lige nu, som betyder et stort ryk ind i landets trælaster og byggemarkeder. Blandt andet har butikkerne været lukket i lang tid på grund af corona, mens danskernes opsparing vokser blandt andet med den seneste udbetaling af de indefrosne feriepenge. Det er et godt udgangspunkt i forhold til at igangsætte større renoveringsprojekter som eksempelvis en udskiftning af boligens vinduer, forklarer Claus Petersen Koch og fortsætter:

- Og her er trælasten typisk det første stop, forbrugerne gør sig i den proces. I lang tid har de kun kunnet kigge på løsninger på internettet, men behovet for at komme ud og se og opleve produkterne i en fysisk butik er også i høj grad til stede. I den forbindelse vil vi gerne sikre os, at der er adgang til vores opdaterede løsninger, hvilket ikke kun er en fordel for vores salg, men også for trælasten, da det kan give kunden et bedre indtryk af produktet, inden de laver en større investering, som døre og vinduer netop er.

Outline Vinduer er lige nu i fuld gang med opdateringsprocessen af de 190 udstillinger, og hos vinduesproducenten håber man, at det kan bidrage til at skabe en endnu større efterspørgsel på virksomhedens vinduer og døre:

- Rigtig mange af landets dør- og vinduesproducenter sælger ikke deres produkter via trælasterne, men i stedet gennem en håndværker eller til større projektsager, hvilket betyder, de ofte kun har et par enkelte showrooms i Danmark. Vi har derfor en enestående mulighed i forbindelse med salget til forbrugerne, da de kan se vores produkter på næsten 200 lokationer i landet, og det håber vi, at de fortsat i høj grad vil gøre brug af fremadrettet og ikke mindst de kommende måneder, hvor mange renoveringsprojekter står for døren, slutter Claus Petersen Koch.