< Tilbage til Nyheder

Outline satser på projektsalg gennem trælaster

Stigning i projektsalg gennem trælaster

Hos Outline Vinduer stiger antallet af ordrer på større projektsalg gennem trælaster, og det har resulteret i, at vinduesproducenten fra Farsø nu har ansat en medarbejder, som udelukkende koncentrerer sig om at supportere trælasterne og være Outlines forlængede arm.

Outline Vinduer er for mange kendt som storleverandør af vinduer og døre til håndværkere, og vinduesproducenten fra Farsø har da også haft stærk vind i sejlene inden for salg til håndværkere over de sidste år. Men efterspørgslen på større projektordrer, som går via trælasthandler, har også været markant stigende over samme periode. Det har nu fået Outline til at opruste på projektsalgssiden, så samspillet mellem trælasterne og vinduesproducenten bliver endnu stærkere og mere effektivt.

- Efterspørgslen på Outline-produkter til projektsalg stiger kraftigt, og det er et marked, som vi gerne vil endnu længere ind på. Som leverandør vil vi derfor gerne fortælle trælasterne, at vi har tilsidesat flere ressourcer for at imødekomme deres behov i projektsalg, forklarer salgschef i Outline Claus Petersen Koch.

Helt konkret har Outline ansat projektsælger Claus Jespersen som bindeled mellem trælasterne og Outline. Hans hovedfokus er at være behjælpelig med alle relevante opgaver ifm. projektsager, bl.a. at mødes med entreprenører, håndværkere, arkitekter, boligforeninger m.fl. Han sørger for, at projektsalget gennemføres uden bøvl, og at alle parter i projektet har en direkte kontakt i Outline.

Claus Jespersen har nu fungeret som projektsælger i godt et halvt år, og han synes selv, at han er blevet taget rigtigt godt i mod ude i trælasterne. Dog vil han ikke sige, at han er en ”typisk sælger”:

- Blandt de kunder, som ikke kender mig i forvejen, er der mange, som er blevet positivt overraskede over min baggrund med 18 år som tømrer, tre år som servicemontør i Outline og de sidste 10 år som salgskonsulent i Outline. Det gør mig godt hjemmevant i branchen, samtidig med at jeg kender Outline, produkterne og vores muligheder helt til bunds. På den måde skiller jeg mig måske ud fra andre sælgere, men det ser jeg som en stor fordel, slutter han.

Typiske projektsalgssager med Outlines vinduer og døre er bl.a. boligforeninger, skoler, institutioner og kommunale bygninger i de større byer.

Clausjespersen Veddoer1
Loading...