Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Certificeret godt arbejdsmiljø:
Outline Vinduer får flot anerkendelse som den første virksomhed i branchen

Vinduesproducent i Nordjylland har nu fået et bevis på, at virksomheden er et særdeles godt sted at arbejde. Outline Vinduer har som den første virksomhed i vinduesbranchen opnået Great Place to Work-certificering, fordi virksomheden prioriterer medarbejdernes trivsel meget højt. En undersøgelse blandt medarbejderne viser da også, at de er glade for at gå på arbejde.

Medarbejderne hos Outline Vinduer i Farsø mener, at arbejdspladsen er rigtig god, og virksomhedens prioritering af arbejdsmiljøet har nu ført til, at virksomheden som den første i vinduesbranchen er blevet Great Place to Work-certificeret.

- Vi er meget stolte af, at vi har opnået certificeringen, for den er et bevis på, at vi prioriterer vores medarbejderes trivsel højt. Selv om vi havde en forventning om, at mange af vores ansatte var tilfredse, er vi alligevel rigtig glade for, at medarbejderne synes, Outline Vinduer er en rigtig god arbejdsplads, siger Sarah Nauer-Newstead, der er HR Business Partner for Outline Vinduer. 

Outline Vinduer kan blandt andet benytte certificeringen i sin strategi om at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft, der er hård kamp om.

- Vi vil meget gerne vise omverdenen, at vi har en god arbejdsplads, og vores prioritering af at have et godt arbejdsmiljø gør det lettere for os at fastholde og rekruttere medarbejdere. Det er jo ikke bare en påstand, vi kommer med – det er rent faktisk medarbejderne, der har givet udtryk for, at Outline Vinduer er et rart sted at være, og det er da også et krav for at opnå en Great Place to Work-certificering, siger Sarah Nauer-Newstead. 

Blandt andet har 87 procent svaret, at de er stolte af at fortælle andre, hvor de arbejder.