Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Outline Vinduer opruster med erfaren kommerciel direktør 

Efter flere år præget af solid vækst styrker Outline Vinduer nu virksomheden ved at ansætte en kommerciel direktør, Peter Sejling, der kommer fra en stilling som salgsdirektør med ansvar for Norden hos Jeld-Wen-koncernen, hvorfra han har over 30 års erfaring med salg af døre.

Per 3. januar 2023 er Peter Sejling tiltrådt i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør hos Outline Vinduer i Farsø, hvor han får det overordnede ansvar for virksomhedens salgsafdeling.

Stillingen er oprettet med henblik på at følge med væksten og forstærke virksomheden yderligere fremadrettet, og i den forbindelse skal Peter Sejling, som er et kendt og velrenommeret navn i branchen, understøtte den fortsat positive udvikling, videreføre de gode kunderelationer og udbygge samarbejdet med særligt trælasterne og byggemarkederne. 

- Efter nogle gode år med massiv fremgang har Outline nu for alvor fået tyngden til at ansætte en kommerciel direktør, og her er Peter med sine mange års erfaring fra en lignende stilling i branchen nærmest som skræddersyet til jobbet. Peter og jeg har for en del år tilbage arbejdet sammen hos koncernledelsen i Jeld-Wen, og herfra kender jeg ham som en yderst kompetent person. Allerede fra start ved vi derfor, at kemien er rigtig god, og at det er et godt match, lyder det fra administrerende direktør i Outline, Jens Sørensen.