< Tilbage til Nyheder

Outline Vinduer opruster på servicefronten: Styrker teamet med ny teamleder og to montører

Outline Vinduer har ansat en ny teamleder og to montører til deres reklamations- og serviceafdeling. Ansættelserne er en del af strategien om at styrke serviceafdelingen yderligere.

Tilfredse kunder er alfa og omega for Outline, og derfor har vinduesproducenten i Farsø et stort fokus på løbende at forbedre deres reklamations- og service-setup, der supporterer trælaster og private kunder. Tre nyansættelser i afdelingen skal nu være med til at udvikle servicen og dermed bringe Outline endnu tættere på kunderne. 

- Vi har altid haft stort fokus på god vejledning og hurtig hjælp til vores kunder, og med vores nyansættelser højner vi kvaliteten af vores service yderligere. Det sker blandt andet med ansættelsen af Mikkel Bang Johnsen som ny teamleder, siger Janni Christensen, kundecenterchef i Outline og fortsætter: 

- Gennem årene er Outline vokset, og derfor skal Mikkel hjælpe med et setup, der skaber større klarhed over, hvordan vi fordeler reklamationsopgaver mellem montørerne mest effektivt, så de kan nå at afslutte dem til aftalt tid, hvilket er en væsentlig faktor for vores kunder. Vi skal også gøre det nemmere for montørerne at sende feedback tilbage til os, så vi ved præcis, hvor vi skal sætte ind i forhold til produktoptimering, og her kan Mikkel, med sin baggrund som tømrer, også hjælpe. 

Outlines Service Team Web Str

Mens Outlines nye teamleder skal hjælpe med udviklingen af serviceafdelingen, skal de to nye montører, Johnny Hansen og Jonas Ladekjær Nielsen, fokusere på oplæring af montørerne ude i marken, så kunden oplever at få en endnu bedre service i fremtiden. 

- Vi har faste samarbejder med montører i hele landet, som vi gerne vil give endnu bedre forudsætninger, når de håndterer vores vinduer og døre. Derfor vil vi tilbyde dem mere oplæring i vores produkter, så de ved, hvad de skal være opmærksomme på, når de hjælper med en serviceopgave. På den måde kan vi afhjælpe problemet hurtigere, når vi står ude ved kunden. Målet er også at vi bliver bedre til at reparere i stedet for at udskifte et helt vindue. Dette vil også være mere bæredygtigt i stedet for at producere nye elementer, fortæller Janni Christensen. 

Trælasterne værdsætter effektivitet

Hos Bygma i Kolding, der forhandler Outlines vinduer og døre, er de allerede godt tilfredse med Outlines service, men de ser alligevel frem til de nye tiltag, for i trælasten er god service vigtigt for at fastholde kunderne. 

- Foruden salget er god service noget af det vigtigste, for det er et udgangspunktet for at lave en handel igen. Det gælder særligt ved reklamationer, hvor kunden skal opleve, vi tager hånd om sagen med det samme. Der er vores leverandører heldigvis gode til at supportere os, og det gælder også Outline, som altid er meget specifikke i deres svar, så kunden får en oplevelse af, at de bliver hjulpet, og så er Outline hurtige og effektive til at finde løsninger, siger Christian Hollænder, salgschef hos Bygma i Kolding. 

Janni Christensen supplerer:
- Vi sigter efter at supportere trælasterne bedst muligt, og derfor har vi en hovedregel om, at vi skal oprette en reklamation inden for 24 timer i hverdagene, så kunden hurtigst muligt får besked om hvilke tiltag, der bliver iværksat. Og kort tid herefter bliver de kontaktet af den montør, der skal hjælpe dem videre.

Mikkel Bang Johnsen startede som teamleder i april, mens de to montører, Johnny Hansen og Jonas Ladekjær Nielsen, netop er startet. 

Outline Kontor 22
Outline Justering Af Vinduesdoer
Allan Hansen Shared2 (1)

Kontakt vores kundecenter

Tag fat i en af vores kundekonsulenter, som står klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt kundecenter

Loading...