< Tilbage til Nyheder

Skiftedag hos vinduesproducent: 

Outline Vinduer byder velkommen til ny direktør

Efter godt et år som kommerciel direktør hos Outline Vinduer tiltræder Peter Sejling nu som administerende direktør for vinduesproducenten i Farsø. Dermed er et nøje planlagt direktørskifte en realitet. Den hidtidige administrerende direktør Jens Sørensen, der har bestredet posten i præcis 14 år, takker nu af og indtager en ny position som Senior Advisor hos Inwido.

 

Jens Sørensen Peter Sejling Outline Vinduer WEB

Det er en god, konstruktiv og veltilrettelagt proces, der har banet vejen for Peter Sejlings nye rolle som administrerende direktør for Outline Vinduer i Farsø. Han overtager stillingen efter den hidtidige administrerende direktør Jens Sørensen. I løbet af det seneste år har Peter Sejling været kommerciel direktør hos vinduesproducenten, og det har klædt ham rigtig godt på til den nye stilling: 

- Det seneste års tid har været en unik mulighed for at lære både virksomheden, kulturen og medarbejderne godt at kende. Samtidig har jeg haft et rigtig godt parløb med Jens, hvor der har været plads til at spørge ind til alverdens ting om, hvorfor og hvordan man har grebet forskellige processer an. Jens og jeg har kendt hinanden igennem flere år, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til, og med Jens’ store professionalisme har det været en fornøjelse at lære af ham, siger Peter Sejling. 

Jens Sørensen siger farvel til Outline efter præcis 14 år som administrerende direktør, og han er stolt af den virksomhed, han nu trygt overlader til Peter Sejling: 

- Outline har formået at sætte et meget stort aftryk på hele logistikkæden i vinduesbranchen, hvor særligt vores hurtigleveringskoncept, der giver mulighed for levering på blot fire dage, har givet genlyd. Derudover er vi som virksomhed lykkedes med at omstille os, så vi lever op til de øgede enerikrav til vinduer. Det er dog primært medarbejdernes fortjeneste, at vi står så godt rustet, som vi gør i dag. De er simpelthen vanvittigt dygtige og kompetente, og de er hele fundamentet for, at vi lykkes sammen, siger Jens Sørensen. 

Petersejling Outlinevinduer WEB

Peter Sejling ser frem til at drive virksomheden godt videre i tæt samarbejde med medarbejderne og vil blandt andet skærpe fokus på den kommercielle anvendelse af Outlines produkter: 

- Vi skal hele tiden være helt skarpe på, hvad kunderne vil have. Derfor skal vi være endnu bedre til at fortælle om vores produkter og løsninger direkte til slutbrugerne, for mange kunder kender ikke alle de produkter, vi har på hylderne. Derudover er der også et potentiale for at øge vores andel af projektmarkedet, fx inden for etagebyggeri, og eksportmarkedet, hvor blandt andet England og Irland er særligt interessante for os, siger Peter Sejling. 

For Jens Sørensen er det det helt rigtige tidspunkt at stoppe som administrerende direktør på, og han ser frem til at tage hul på sit tredje arbejdsliv: 

- Peter overtager en velsmurt maskine, og både han og resten af holdet er meget velforberedte på at drive virksomheden godt videre. Jeg stopper lidt med vemod, fordi jeg har været utroligt glad for min tid hos Outline. Jeg er dog også klar til at tage hul på næste fase af mit professionelle liv, hvor jeg ser frem til at bringe min erfaring og viden i spil som Senior Advisor hos Inwido, hvor jeg kommer til at bistå med specifikke opgaver bredt i koncernen. 

Peter Sejling tiltræder som administrerende direktør for Outline Vinduer 1. februar 2024, og samme dato tiltræder Jens Sørensen stillingen som Senior Advisor hos Inwido. 

Gæster WEB
Reception i forbindelse med direktørskifte
Loading...