Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Stor konkurrence om arbejdskraft:
Skræddersyet jobtilbud fik 23-årige Sine til at gøre karriere i vinduesbranchen 

En af de virksomheder, der både nu og igennem de seneste par år har tænkt ud af boksen for at rekruttere nye medarbejdere, er vinduesproducenten Outline Vinduer i Farsø. Her har man blandt andet sat et større fokus på at skræddersy job- og uddannelsesforløb for at gøre virksomheden endnu mere attraktiv overfor potentielle nye kolleger, og det har vist sig at være en succes. Et skræddersyet jobtilbud har nemlig resulteret i, at 23-årige Sine Andersen fra Aalborg – i stedet for at starte på universitet – netop nu er under en toårig uddannelse som salgsassistent i Outlines eksportafdeling: 

- Jeg begyndte hos Outline i en midlertidig stilling i mit sabbatår og havde egentlig planer om at starte på universitet efterfølgende – hvor jeg allerede havde søgt ind og fundet lejlighed i Aalborg. Men i stedet kom Outline med en stilling, som jeg ikke kunne afslå. De havde nemlig skræddersyet et uddannelsesforløb som salgsassistentelev, der matchede mine behov og ønsker i forhold til at tage en uddannelse med et internationalt islæt, som jeg brænder rigtig meget for, og som også var den vej, jeg havde planer om at gå på universitetet, fortæller Sine Andersen og fortsætter: 

- Så i stedet for at sidde med hovedet begravet i en bog i fem år på universitetet kunne Outline tilbyde mig den praktiske erfaring fra start med alle de ting, jeg egentlig gerne vil opnå og have erfaringer med. Blandt andet indeholder forløbet derfor helt ekstraordinært to udenlandske praktikophold i England og Litauen, hvor Inwido-koncernen, som Outline er en del af, også har afdelinger. Og det har været noget, jeg har vægtet rigtig højt i beslutningen, da jeg har boet i Australien og gerne vil arbejde videre med mit engelske og den internationale del.

 

På billedet ses Sine Andersen sammen med Morten Bach Valsted, som er managing director i Inwidos søsterselskab i England, hvor hun netop har været på udlandsophold.

På billedet ses Sine Andersen sammen med Morten Bach Valsted, som er managing director i Inwidos søsterselskab i England, hvor hun netop har været på udlandsophold.