Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Efterspørgslen på hurtig levering af vinduer og døre er næsten fordoblet på godt et år

I Farsø bliver der produceret døre og vinduer dag, aften og nat. Outline Vinduer er nemlig en af de meget få vinduesproduktioner i landet, der kører treholdsskift. Og det har det seneste års tid vist sig at være altafgørende for ikke alene at kunne følge med den usædvanlig store efterspørgsel under coronakrisen, men også for at kunne imødekomme et stigende antal bestillinger på ekstra hurtige leveringstider.

Renoveringsprojekter i hjemmet tog fart, da coronakrisen sidste år brød ud, og det betød, at flere dør- og vinduesproducenter modsat mange andre brancher fik travlt. Det gjorde man også hos Outline Vinduer i Farsø, som kan se tilbage på mere end et år med en ordretilgang udover det sædvanlige, og som på flere måder satte virksomheden på prøve.

Ikke alene steg efterspørgslen på døre og vinduer, og der opstod udfordringer med at skaffe råvarerne. Outline oplevede også et stigende antal bestillinger med virksomhedens leveringskoncepter Lynlevering og Hurtig Levering, hvor virksomheden lover produktion og levering på intet mindre end fire og ti arbejdsdage. Siden coronakrisens begyndelse er antallet af disse ordrer nemlig steget til knap det dobbelte.

Levering 

Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. 

Læs mere om vores levering