Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduesproducent hjælper 70 langtidsledige borgere gennem jobtræningskoncept

Et af de jobforløb er jobtræningskonceptet Outline Plus, som Vesthimmerlands Kommune og vinduesproducenten Outline Vinduer i Farsø sammen driver med det formål at afprøve og opkvalificere borgere, som er langtidsledige og eksempelvis på kontanthjælp, sygedagpenge eller har særlige vilkår. Og alene i 2021 har hele 70 borgere i kommunen således været igennem Plus-afdelingen:

- I Vesthimmerlands Kommune gør vi rigtig meget for at få afklaret de langtidsledige, så de kan komme videre i et forløb, der passer dem. Her er Outline Plus et rigtig godt eksempel på, hvad vi er i stand til, når vi samarbejder med de lokale virksomheder. Med konceptet har vi formået at få rigtig mange borgere afklaret og hjulpet videre enten i job eller i et andet forløb, og det er vi stolte af, fortæller Lone Lollesgaard, der er uddannelses- og arbejdsmarkedschef i Vesthimmerlands Kommune.

Ud af de i alt 70 borgere har hele 36 fået afklaring i forhold til deres videre forløb eller arbejdsevne, fire er blevet ansat hos Outline, mens to er kommet i enten job eller uddannelse uden for Outline. De øvrige er fortsat aktive i Plus-afdelingen eller stoppet af anden årsag.

- Vi har i de seneste år haft rigtig mange succeshistorier i Plus-afdelingen, og det betyder meget for os at hjælpe folk ud af langtidsledigheden. Samtidig får vi jo også ekstra hænder, som kan hjælpe til med opgaver i det omfang, som hver medarbejder nu kan holde til. Derfor er vi rigtig glade for, at så mange borgere har taget imod tilbuddet om at afprøve kræfterne i Outline Plus, siger administrerende direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen.