< Tilbage til Nyheder

Vinduesproducent investerer millioner i ny tilbygning for at øge kapaciteten

Outlinehq Red

Outline Vinduer i Vesthimmerland har over en længere periode oplevet en stigende efterspørgsel på vinduer og døre, og virksomheden investerer derfor nu et større millionbeløb i en 1.000 kvadratmeter stor tilbygning, som har til formål at øge kapaciteten og skabe et bedre flow i produktionen.

Hos Outline Vinduer i den vesthimmerlandske by Farsø bliver der produceret vinduer og døre som aldrig før – og det er der efterhånden blevet længe. For at øge kapaciteten og skabe bedre sammenhæng i produktionsfaciliteterne går vinduesproducenten derfor nu skridtet videre ved at investere mellem seks og syv millioner i en stor ny tilbygning.

Investeringen er netop blevet godkendt, og hos Outline er man derfor gået i gang med at projektere. Det fortæller Jens Sørensen, der er administrerende direktør i Outline Vinduer:

- Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel på både vores vinduer og døre og har desuden over en længere periode haft en voksende efterspørgsel. Investeringen i en ny tilbygning er derfor et naturligt led i at kunne følge med efterspørgslen og samtidig sikre produktionen i fremtiden. Vi er derfor netop gået i gang med at projektere og ser frem til, at tilbygningen kan skabe mere kapacitet og plads til flere optimerede processer, siger han.

Tilbygning Billede

Den nye tilbygning, som kommer til at være 1.000 kvadratmeter stor, bliver opført i forlængelse af vinduesproducentens eksisterende produktionsfaciliteter. Det primære formål med bygningen er at sikre funktionaliteten i produktionen og dermed et endnu bedre flow i fremstillingsprocessen med særligt fokus på montageområdet, hvor der ellers ville risikere at blive pladsmangel.

- Derudover kommer tilbygningen til at rumme en del ekstra kvadratmeter lagerplads til glas, da udfasningen af vinduer med tolagsglas til fordel for trelagsglas på baggrund af de nye ændringer i bygningsreglementet bevirker, at der er behov for mere lagerplads til de ekstra glaslag. Vi forventer derfor også, at de 1.000 ekstra kvadratmeter hurtigt bliver fyldt ud, forklarer Jens Sørensen.

 

Outline går i gang med byggeriet af tilbygningen til sommer og forventer indflytning til årsskiftet.

For mere information, kontakt venligst:

  • Administrerende direktør Jens Sørensen, Outline Vinduer A/S, tlf. 40 76 93 92 og e-mail: jens.sorensen@outline.dk

  • Presseservice: Gitte Dons, Publicity, tlf. 28 30 29 86 og e-mail: gitte@publicity.dk

Outline Vinduer A/S
Outline Vinduer blev grundlagt i 1989 og har 315 medarbejdere. Siden 2005 har Outline været en del af det børsnoterede Inwido, Europas førende vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed. I 2020 omsatte Inwido for 6,7 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 10,9%. Inwido beskæftiger ca. 4300 medarbejdere og har virksomheder i 11 lande.

 

Loading...