< Tilbage til Nyheder

Vinduesproducent oplever stigende efterspørgsel på hurtig levering

Stigende efterspørgsel på hurtig levering

Leveringshastigheden er ofte et vigtigt konkurrenceparameter i byggebranchen, og den kan have stor betydning for antallet af ordrer, der kommer ind. Det mærker man blandt andre hos Outline Vinduer, som oplever en støt stigende efterspørgsel på virksomhedens Hurtig Levering-koncept, der garanterer levering inden for blot to uger. Faktisk er efterspørgslen nu så stor, at vinduesproducenten har øget den andel, der bliver solgt med Hurtig Levering, med 50 procent. 

- Det har altid været vores Standard Levering, hvor man får leveret sine vinduer og døre på tre til fire uger, der har fyldt mest i vores produktion. Men vi ser i stigende grad en tendens til, at vi bliver nødt til at øge kapaciteten til vores Hurtig Levering-koncept, hvor produkterne bliver leveret på kun to uger. Her ligger virksomheden netop nu på indeks 150, hvilket er det højeste niveau nogensinde, forklarer direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen, som mener, at der er flere forskellige forklaringer bag den stigende efterspørgsel på kortere leveringstid:

- Helt overordnet skyldes efterspørgslen naturligvis travlhed i byggebranchen. Der er stadig meget at se til, og derfor bliver der dels købt mere, og dels bliver hastighed i stigende grad et konkurrenceparameter. Derudover har vi i 2019 også øget det sortiment, vi har på Hurtig Levering, til nu også at omfatte skråelementer.

Har øget tilbudshastigheden    
Jens Sørensen fremhæver desuden, at størrelsen på ordrerne og hastigheden, Outline behandler tilbud på, også spiller en væsentlig rolle. Vinduesproducenten har nemlig øget tilbudshastigheden på virksomhedens mindre ordrer, som typisk er den type ordrer, der bliver bestilt med Hurtig Levering-konceptet:

-Vi fokuserer i høj grad på at kunne give tilbud til kunden inden for kortest mulig tid, og her har vi netop øget tilbudshastigheden yderligere på små ordrer, så vi her kan give tilbud til kunden inden for bare tre timer. Og det har uden tvivl også haft betydning for det høje indeks på leveringskonceptet, da det typisk er de mindre ordrer, der bliver købt med Hurtig Levering, forklarer Jens Sørensen, mens han understreger, at den hurtigere tilbuds- og ekspeditionstid dog ikke går af leveringssikkerheden.

Outline Vinduer har nemlig en leveringssikkerhed, der ligger stabilt over 99 procent, hvilket vil sige, at vinduesproducenten ved flere end 99 procent af alle bestillinger formår at overholde den leveringsaftale, der i første omgang er bekræftet overfor kunden – og det er et usædvanligt højt tal for branchen.

- Den høje leveringssikkerhed skyldes ikke alene, at vi har nogle fleksible medarbejdere, der producerer vinduer og døre døgnet rundt, men også, at vi har nogle dygtige samarbejdspartnere på fragtdelen. Her er skal fragtvirksomheden Visti Christensen også have en stor del af æren for den høje leveringssikkerhed i virksomheden,slutter Jens Sørensen.

Outline Vinduer har i dag tre leveringshastigheder; Standard Levering på tre til fire uger, Hurtig Levering på to uger og Lyn Levering på fire dage.

Outline Inwido I3a1390 Tryck A5 Mail
Loading...