Gå til indhold Gå til primær navigation

Hos Outline skaber vi rammerne om dit hjem

Danske vinduer til tiden

Kvalitetshåndværk produceret i Farsø
Outline Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af energi-optimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Vi har over 30 års erfaring  og alle produkter er baseret på kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø.

Vores vinduer og døre bliver skræddersyet efter kundens ønsker og behov og leveres med markedets hurtigste leveringstid på ned til 4 dage. Vi leverer kvalitet til tiden, og yder en udvidet garanti udover VinduesIndustriens generelle garantibetingelser på 5 år. Vi giver vi 10 års garanti på vores produktserier i TRÆ, TRÆ/ALU, TRÆ/ALU Energy og TRÆ/ALU Daylight.

Grundet COVID-19 situationen ser vi os desværre nødsaget til at justere vores Lyn-leveringsservice fra 4 dage til 5 dage.
Så der må på beregnes 5 dages leveringstid med Lyn-Levering pt.

Produkterne sælges gennem trælaster og byggemarkeder over hele landet til både professionelle og private kunder.

En del af Inwido-koncernen
Outline Vinduer blev grundlagt i 1989 og har 255 medarbejdere. Siden 2005 har Outline været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed.

I 2019 omsatte Inwido for 6,6 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 9,7%. Inwido beskæftiger ca. 4400 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Læs om vores leveringsmuligheder her

Se hvorfor vi kan levere kvalitet til tiden på bare 4 dage

Download vores inspirations- og priskatalog her!

Ved at fastholde produktionen i Danmark kan vi forsat levere kvalitetshåndværk til tiden

Jens Sørensen, Direktør

6 gode grunde til at vælge Outline

 • Dansk kvalitetshåndværk

  kan vi producere i Danmark uden at blive for dyre, for det vi betaler mere i lønninger, sparer vi nemlig på effektiv produktion, kortere transport og få reklamationer.

 • Vi er bevidste om bæredygtighed

  Det træ vi anvender stammer fra bæredygtige FSC®-certificerede skovbrug i Norden, som leverer noget af verdens bedste fyrretræ.

 • Levering på helt ned til 4 dage

  Tid er en vigtig faktor, og derfor tilbyder vi Lyn-levering af vinduer og døre, så du kan få dine elementer leveret på helt ned til 4 dage.

 • Vi tager socialt ansvar

  Derfor har vi sammen med Vesthimmerlands kommune startet et projekt, hvor vi årligt gør plads til 100 praktikanter på vores fabrik i Farsø

 • Tyverisikring med i prisen

  Hos Outline leverer vi alle vores vinduer og døre med en standard sikkerhedspakke uden at det koster dig en krone ekstra

 • Outline er en del af Inwido gruppen

  en af Nordeuropas førende udbydere af døre og vinduer. Derfor kan vi på én gang sikre dig høj, dansk kvalitet til en god pris.