Gå til indhold Gå til primær navigation

Lyn levering Kun 4 dage

Endnu hurtigere, endnu bedre!

Grundet COVID-19 situationen ser vi os desværre nødsaget til at justere vores Lyn-leveringsservice fra 4 dage til 5 dage. Så pt. må der på beregnes 5 dages leveringstid med Lyn-Levering.

Outline tilbyder som de eneste i Danmark Lynlevering af vinduer og døre på kun 4 dage*. Og det gør vi for at hjælpe jer. For vi ved, at I har travlt. Med Outline Lynlevering sparer I derfor uvurderlig tid ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud.

Lyn levering med 10 års garanti
Vi sætter en ære i at tilbyde danskproduceret kvalitetshåndværk. Og det gælder naturligvis også for 4 dages Lynlevering. I modtager derfor Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. Det er jeres sikkerhed for lynhurtig levering af kompromisløs dansk kvalitet.

* Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer vi 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser som fx buede, skrå og 2-farvede elementer, foldedøre, hæveskydedøre, pladedøre samt Daylight serien. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Hør nærmere hos Outline Kundecenter eller ved din lokale forhandler.

Lyn levering på 4 dage

Hurtig levering på 2 uger

Standard levering på 3-4 uger

Reserverede puljer til kæderne

Vi afsætter dagligt en speciel pulje reserveret til din kæde. Outlines Kundecenter vil til enhver tid være behjælpelig med en status på jeres pulje.