Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Levering

Endnu hurtigere, endnu bedre!

Outline tilbyder som de eneste i Danmark Lynlevering af vinduer og døre på helt ned til 4 dage*. Det kan være en uvurderlig, tidsbesparende hjælp fx ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud. Se markedets stærkeste leveringstider herunder.

Vi sætter en ære i at tilbyde danskproduceret kvalitetshåndværk. Og det gælder naturligvis også for 4 dages Lynlevering. I modtager derfor Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. Det er jeres sikkerhed for lynhurtig levering af kompromisløs dansk kvalitet.

Herunder ser du vores øvrige leveringsmuligheder; standard og Hurtig-levering.

Fragt- og leveringsmuligheder

Outline leverer vinduer og døre i hele Danmark uden beregning (ekskl. Færøerne og Grønland). Der beregnes dog et fragttillæg til ikke-brofaste øer (ekskl. Bornholm).

Vi tilbyder standard levering men også alternative leveringsformer så som forvogn med løftebagsmæk eller kran.

Leveringstider

De viste leveringstider herunder opdateres løbende ud fra aktuel leveringskapacitet. Du kan få oplyst eksakte leveringstider i kundecenteret.

LYN LEVERING
5 ARBEJDSDAGE 

HURTIG LEVERING
3 UGER 

STANDARD LEVERING
5-6 UGER (grundet juleferie) 

Lyn levering

Lyn-levering er en ekstra service som tilbydes mod en merpris. Husk at mærke din ordre med den ønskede leveringstid.

*Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer vi 4-5 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser som fx kip/dreje, buede, skrå og 2-farvede elementer, foldedøre, hæveskydedøre, pladedøre samt Daylight serien. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie.

Lynhurtig assistance

Lynlevering hjælper dig ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud. Det hjælper, når du har travlt.

Hør nærmere om dine muligheder for lynlevering hos Outlines Kundecenter her