Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Levering

Endnu hurtigere, endnu bedre!

Outline tilbyder som de eneste i Danmark Lynlevering af vinduer og døre på kun 4 dage*. Og det gør vi for at hjælpe jer. For vi ved, at I har travlt. Med Outline Lynlevering sparer I derfor uvurderlig tid ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud.

Vi sætter en ære i at tilbyde danskproduceret kvalitetshåndværk. Og det gælder naturligvis også for 4 dages Lynlevering. I modtager derfor Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. Det er jeres sikkerhed for lynhurtig levering af kompromisløs dansk kvalitet.

Vi kan nu også tilbyde 2 ugers levering på skrå elementer.
De angivne leveringstider er med forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie.

Lyn levering

Lyn-levering er en ekstra service som tilbydes mod en merpris. Husk at mærke din ordre med den ønskede leveringstid.

*Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer vi 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser som fx buede, skrå og 2-farvede elementer, foldedøre, hæveskydedøre, pladedøre samt Daylight serien. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie.

Lynhurtig assistance

Lynlevering hjælper dig ved ændringer af byggeplaner, stormskader og indbrud. Det hjælper, når du har travlt.

Hør nærmere om dine muligheder for lynlevering hos Outlines Kundecenter her

Fleksible leveringsformer hos Outline

Outline leverer vinduer og døre i hele Danmark uden beregning (ekskl. Færøerne og Grønland). Der beregnes dog et fragttillæg til ikke-brofaste øer (ekskl. Bornholm).

Vi tilbyder standard levering men også alternative leveringsformer så som forvogn med løftebagsmæk eller kran.