< Tilbage til Forside
Uddannelse4

Vinduesrådgiveren

Online undervisning for B2B kunder

Vindues- og dørkategorien kræver viden om mange emner, for jer som sælger og monterer vinduer og døre, da der findes utallige løsninger og valg samt vigtig lovgivning på området.

Men har du den grundlæggende viden om vinduer og døre på plads, er du hjulpet godt på vej til at kunne vejlede og hjælpe dine kunder til det rette vinduesvalg.

Derfor har vi udarbejdet en række undervisningsfilm, som giver viden om vores vinduer og døre på en nem og overskuelig måde. Filmene uddanner dig til at blive bedre til at rådgive og sælge Outline vinduer og døre til private og professionelle. Vælg et eller flere af de områder, hvor du gerne vil have mere eller ny viden i grundforløbet herunder.

Vi afholder løbende de meget populære fabriksbesøg, hvor vores erhvervskunder kan komme på besøg på fabrikken, og få en grundig gennemgang af aktuelle emner inden for vindueskategorien. Dette aftales med en af vores lokale vindueskonsulenter.

Vi har udstillinger i alle landets trælaster, hvor du kan se forskellene på træ, træ/alu og træ/alu Daylight elementerne og se tilbehør, profiler, kehling, farver mm. Du finder dem alle her.

E-learning

1. Services

I denne video gennemgår vi de services, som du med fordel kan gøre brug af, for at speede ordreprocessen op, når du handler med Outline.

 

2. Materialer

I denne video præsenterer vi dig for de mest grundlæggende ting, du bør vide om vores vinduer. Fx forskellen på træ og træ/alu vinduer, samt information om i hvilke byggerier man må anvende hhv. 2- og 3-lags glas.

 

3. Vinduestyper

Her får du en kort gennemgang af de mest solgte vinduestyper i Danmark, og information om hvor de oftest anvendes.

 

4. Døre

I denne film præsenterer vi de vigtigste detaljer, som du skal huske at tage højde for, når du bestiller facadedøre og øvrige dørtyper ved Outline.

 

5. Adgangsforhold

I denne film gennemgår vi kravene til adgangsforhold, som relaterer sig til vinduer og døre.

 

6. Brand- og redningsåbninger 

I denne video vises væsentligste faktorer, der skal tages højde for, når der skal vælges vinduer og døre til brand- og redningsåbninger jvf. bygningsreglementet. 

 

7. Bestilling

Her får du en gennemgang af det du skal være opmærksom på at afklare med dine kunder, når du udfylder bestillingssedlen for et tilbud.

 

8. Sådan læser du et tilbud på vinduer

I denne film gennemgår vi de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du gennemgår et tilbud på vinduer fra Outline.

 

9. Sådan læser du et tilbud på døre 

I denne film gennemgår vi de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du gennemgår et tilbud på døre fra Outline. 

 

10. Præsentation af Træ/Alu Daylight vinduet

I denne film gennemgår vi præsentation af vores Daylight vindue. 

Uddannelsesside5

Kom på fabriksbesøg i Farsø

Vil du blive endnu bedre til at sælge vinduer og døre, se fabrikken og få hands-on produkttræning? Tag fat i din lokale vindueskonsulent og hør mere om kurset, som henvender sig til alle medarbejdere i trælaster og byggemarkeder.

Book besøg

Outline Produktion (2)

For fagfolk

På denne side har vi samlet information om meget af det, der er relevante for dig som fagmand. Du kan bl.a. finde vores bestillingsseddel, prisliste, link til Outline 24/7, information om bygningsreglementet og meget mere.

For fagfolk

Vinduesguide Mockup (1)

Vil du vide mere?

Outlines vinduesguide

Vinduesguiden giver dig et godt overblik over de grundlæggende ting, du skal vide om Outline vinduer og døre.

Download vinduesguide PDF

Loading...