Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduesrådgiveren

E-learning

1. Services

I denne video gennemgår vi de services, som du med fordel kan gøre brug af, for at speede ordreprocessen op, når du handler med Outline.

2. Materialer

I denne video præsenterer vi dig for de mest grundlæggende ting, du bør vide om vores vinduer. Fx forskellen på træ og træ/alu vinduer, samt information om i hvilke byggerier man må anvende hhv. 2- og 3-lags glas.

3. Vinduestyper

Her får du en kort gennemgang af de mest solgte vinduestyper i Danmark, og information om hvor de oftest anvendes.

4. Døre

I denne film præsenterer vi de vigtigste detaljer, som du skal huske at tage højde for, når du bestiller facadedøre og øvrige dørtyper ved Outline.

5. Adgangsforhold

I denne film gennemgår vi kravene til adgangsforhold, som relaterer sig til vinduer og døre.

6. Brand- og redningsåbninger 

I denne video finder du de væsentligste faktorer, der skal tages højde for, når der skal vælges vinduer og døre til brand- og redningsåbninger jvf. Bygningsreglementet. 

7. Bestilling

Her får du en gennemgang af det du skal være opmærksom på at afklare med dine kunder, når du udfylder bestillingssedlen for et tilbud.

8. Sådan læser du et tilbud på vinduer

I denne film gennemgår vi de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du gennemgår et tilbud på vinduer fra Outline.

9. Sådan læser du et tilbud på døre 

I denne film gennemgår vi de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du gennemgår et tilbud på døre fra Outline. 

10. Kort introduktion til 24/7 online bestilling

Her får du en kort introduktion til Outline 24/7, og de mange features der giver dig mulighed for at bestille vinduer og døre online, nemt og hurtigt.

Vil du gerne have en grundigere gennemgang, så tag fat i en af vores konsulenter og aftal en tid for en online gennemgang. Det tager ca. en ½ time, og så er du godt klædt på til at komme i gang med at bestille vinduer og døre, præcis når det passer dig.

Vil du vide mere?: