Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Brug sommeren til at svinge penslen

Udgivet 26. maj 2023

Hvorfor skal du vedligeholde dine vinduer?

Sommeren og de varmere dage er efterhånden over os – og det er et oplagt tidspunkt, at finde penslerne frem og eftertjekke dine vinduer, så de er klar til efteråret. Få åbnet vinduerne godt op, og få dem efterset, så du sikrer optimal funktion af vinduerne.

Vinduer i Træ skal males jævnligt, for at forlænge deres levetid. Det skyldes, at træ suger fugt til sig, og hvis ikke der males en gang imellem, vil træet begynde at rådne.

I samme omgang anbefaler vi, at du tjekker vinduerne igennem (det skal gøres årligt), for at udbedre eventuelle småting, og komme problemer i forkøbet.

Skal du være opmærksom på andre ting?

Vi anbefaler, at du i samme omgang efterser vinduerne, for at sikre holdbare vinduer. Tjek tætningslisterne – de er en væsentlig faktor i forhold til tæthed og indeklima. Og de er nemme at skifte. Læs mere her.

Derudover bør du smøre dine beslag, hængsler og skinner, samt tjekke vinduets bundramme og bundstykker.

Læs alle vores gode råd til vedligeholdelse her.

 

Ønsker du mindst mulig vedligehold?

Hvis du ikke gider male dine vinduer jævnligt, vil vi anbefale trævinduer med udvendig aluminium (Træ/Alu). Alu-siden er stort set vedligeholdelsesfri – så står du og overvejer nye vinduer, kan du slippe for vedligehold med træ/alu vinduer. Læs mere om træ/alu her.

Besøg vores udstillinger ved vores 190 forhandlere landet over

Kig forbi en af de mange trælaster og tømmerhandler og hele landet, som forhandler vores vinduer og døre og få råd og vejledning til dit vindueskøb. Her kan du også lade dig inspirere i vores udstillinger, hvor du kan se de forskellige vinduestyper, tilbehør, farver mm.

Book tid til Showroom