Gå til indhold Gå til primær navigation

OUTLINE
DAYLIGHT

Træ/Alu Daylight er vores nye vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen, og de har tilmed markedets bedste isoleringsevne med 3-lags glas.

Nu kan du også bestille Daylight serien med 2-lags glas i energimærke A.

Del denne nyhed på Facebook og LinkedIn

Masser af dagslys - og god energi

Træ/Alu Daylight er en vinduesserie med ultra smalle rammer og markedets bedste isoleringsevne med 3-lags glas. Den samlede rammekonstruktion er bare 65 mm bred. Det giver et moderne, stilrent udtryk og meget mere dagslys i boligen. Daylight passer godt til nybyggeri såvel som renoveringsprojekter, hvor ældre, dårligt isolerende vinduer skal erstattes med lavenergivinduer i topklasse. Og her er vores Daylight 2-lags glasløsning med energimærke A den perfekte løsning.
Se alle modellerne i vores Sortiment, find snittegninger her eller kontakt din lokale Outline forhandler for at høre mere om mulighederne med Træ/Alu Daylight.

MARKEDETS BEDSTE ISOLERINGSEVNE OG MASSER AF DAGSLYS

Træ/Alu Daylight leveres som 3-lags og 2-lags lavenergiruder. Vinduets smalle rammekonstruktion giver et stilrent udtryk, muliggør masser af lysindfald, og samtidig har konstruktionen markedets bedste isoleringsevne med en U-værdi på bare 0,68 W/m²K. Du kan se flere tekniske detaljer længere nede på siden

> 2- og 3-lags glas begge med Energimærke A

> Mindsket kondensdannelse og kuldenedfald

> Ultra smalle rammer på 65 mm (50 mm på faste partier)

> Masser af dagslys i boligen og stilrent design

> Justerbare hængsler på oplukkelige elementer

> DVV mærket med 10 års garanti

Se sortimentet her

Snittegninger og teknisk info

Download brochure her

Find nærmeste forhandler