< Tilbage til For fagfolk
Vinduesguiden Mock Up12

Få et hurtigt overblik

Tast kundes adresse ind i vinduesguiden. Derved finder du frem til den konkrete bolig med billede og information om boligtype, størrelse og beliggenhed med afsæt i BBR-registeret. Alt sammen præsenteret i et simpelt overblik for at understøtte din dialog og rådgivning af kunden.

Job

Den gode dialog

Vinduesguiden er det professionelle udgangspunkt for god rådgivning til dine kunder, da I får et samlet overblik over anbefalinger og muligheder baseret på boligens faktiske beliggenhed - og du får input og forslag til mersalg.

Du minimerer også antallet af rettelser i tilbudsfasen, da I kommer hele vejen rundt om de mange muligheder fra starten, og undgår henvendelser på bagkant fx om muligheden for en udluftningsventil, funktionsglas eller lignende typiske forespørgsler.

Uddannelsesside5

Den rigtige løsning

Mange kunder vil gerne have en konkret pris på vinduerne med det samme; men for at kunne give dem en pris, der modsvarer deres behov, skal der tages højde for de mange faktorer, som er nævnt herover. Vinduesguiden hjælper dig med at validere prisen på vinduer ved at synliggøre de tilkøb, der gør at vinduet kommer til at leve op til alle kundens krav og ønsker.

Salgsværktøj der:

  • giver overblik over konkrete lovkrav og anbefalinger.
  • holder dig opdateret på vindueskategorien.
  • understøtter mersalg.
  • hjælper dig til at yde professionel rådgivning.
Uddannelse Forfagfolk

Hold dig opdateret med online uddannelse

Hold dig opdateret på vindueskategorien med vores korte uddannelsesfilm, som giver dig aktuel viden om vindueskategorien, og klæder dig godt på til vinduessalg. 

Gå til uddannelse

Vinduesguiden Mockup Logo Low (3) (1)

INDTAST ADRESSE OG FIND DET RETTE VINDUE 

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer til netop din bolig ved at indtaste din adresse her. Så får du et forslag, der tager udgangspunkt i din boligs beliggenhed, alder og type.

Prøv vinduesguiden
Loading...