Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Murermestervilla priseksempel

I priseksemplerne herunder er inkluderet Dannebrogsvinduer, sprosset terrassedør og en facadedør med fylding og sprosser. Denne type vinduer og døre passer perfekt i stil med den klassiske murermestervillas robuste arkitektur.

Priserne skal udelukkende betragtes som en prisindikation. Kontakt din lokale forhandler for et konkret tilbud til din bolig.

Antal /Type / Mål

  • 7 stk. Dannebrogsvinduer/ 888 x 1488 mm
  • 1 stk. Terrassedør m. sprosser, 2 x 5 felter / 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en vinduesdør)
  • 1 stk. Facadedør m. fylding og sprosser, 2 x 3 felter/ 948 x 2118 mm (For Daylight gælder det en glat pladedør uden udskæring)

Træ 2-lags

67.100 Kr

TRÆ 2-lags glas Inkl. moms

Træ-serien er produceret i det hårdføre, nordisk kernefyrretræ fra FSC®-certificerede skove. Til dig, der ønsker at anvende et naturligt materiale som giver et flot udtryk.

Træ/alu 2-lags

86.500 Kr

TRÆ/ALU 2-lags glas Inkl. moms

Træ/alu-serien kombinerer kernefyrretræ indvendigt, og den praktiske, vejrbestandig alu-beklædning udvendigt. Det giver fordelene fra træet og minimal vedligehold.

Træ/Alu 3-lags

94.000 kr

TRÆ/ALU 3-lags glas Inkl. moms

Er energi-optimering ekstra vigtigt for dig? Med Træ/Alu 3-lags får du yderst energivenlige elementer og sparer dermed på varmeregningen.

Daylight 2-lags

123.400 kr

TRÆ/ALU 2-lags glas inkl. moms

Træ/Alu Daylight er vores stilrene vinduesserie med ultra smalle vinduesrammer, som giver masser af dagslys i boligen. Daylight 2-lags  glasløsning med energimærke A den perfekte løsning. ​

Daylight 3-lags

129.700 kr

TRÆ/ALU 3-lags glas inkl. moms

Daylight 3-lags glasløsning med markedets bedste isoleringsevne og har en U-værdi på bare 0,68 W/m²K. Daylight-serien giver op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu vinduer.