< Tilbage til Referencer
Vinduer Og Døre

Ny stil til 70’er villa

Mette og Michael fra Hinnerup havde et klart mål om at modernisere deres bolig og forøge værdien med renovering, da de overtog villaen fra 1970erne for nogle år siden. En af renoveringsprojekterne inkluderede nye vinduer og døre. Boligen stod med gamle, trævinduer og blå facadedør – en stil der ikke just matchede familiens. Derfor blev alle vinduer i boligen udskiftet med træ/alu vinduer.

Familien forventede en energimæssig besparelse ved at udskifte alle vindueselementer i boligen, og de kan bestemt mærke det på varmeregningen. De fleste af vinduerne i huset er udstyret med vores topstyrede vinduer. 

 

FOKUS PÅ KOMFORT OG INDEKLIMA

Indvendig valgte familien en ren hvid farve (RAL 9010) og i alle vinduer er der monteret en klikventil, hvilket muliggør nem og sikker ventilering, i det at man kan lufte ud, når man ikke er hjemme, uden risiko for at uindbudte gæster bryder ind gennem vinduer i udluftningsposition. I forhold til indeklima og komfort sætter familien også pris på at vinduerne bidrager til et godt indeklima, da Outline vinduer og døre er mærket med Dansk Indeklima Mærke, hvilket er en garanti for at vinduerne og dørene ikke afgiver giftstoffer eller dampe.

Familien valgte at isætte solglas, for at få et godt udsyn, men samtidig for at hindre overophedning i boligen og dermed forøge komforten og indeklimaet. Den valgte glastype hedder silver glas, og denne begrænser varmeindtrængen fra solen, og samtidig hindrer denne type solglas indkig fra gaden.

Ventil1
Vinduer Og Døre13
Vinduer Og Døre6

Masser af lysindfald med stort vinduesparti

Den gamle terrassedør er blevet udskiftet med store faste partier kombineret med en hæveskydedør, og det giver et stort og flot lysindfald i boligen, samtidig med at den brede åbning giver let adgang til den skønne have og terrasse, som familien bruger meget.
Det har gjort en stor forskel, at vi har fået nye vinduer og det store vinduesparti monteret, da vi får masser af lys ind i stuen nu, og det brede vinduesparti indbyder til mange hyggelige sommeraftener på terrassen.” siger Mette.

70'Er Parcelhus

Læs mere om 1970'er parcelhuse 

Læs mere om modernisering af 70’er parcelhuse og byggestilen i 1970’ernes huse, som især er kendetegnet ved store glasarealer ud imod haven. Få tips til 70’er boligens udtryk og udskiftning af vinduer.

Modernisering af 70'er villa

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Find Forhandler (3)

Find forhandler

Outlines vinduer forhandles til private via byggemarkeder.

Find din forhandler

Loading...