Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

E-learning:
Vinduesproducent udvikler nyt undervisnings-koncept til landets trælaster og byggemarkeder

Sparring med XL-BYG

Under udviklingen af konceptet har Outline Vinduer været i tæt dialog med XL-BYG og således trukket på byggemarkedskædens erfaringer i forhold til, hvad der fungerer bedst i undervisningen af deres elever. XL-BYG er dermed også de første til at benytte sig af e-learningsvideoerne, der allerede er rullet ud på virksomhedens elevuddannelser samt til onboarding af nye medarbejdere: 

- Det er vores forventning, at filmene hurtigere vil gøre vores trainees selvkørende i at bestille vinduer og døre og samtidig vil minimere risikoen for fejl i vores bestillinger. Herudover vil en mere grundig introduktion til eksempelvis materialevalg også klæde vores trainees bedre på til at kunne rådgive vores kunder, og det bidrager alt sammen til at forbedre vores kundeservice, lyder det fra HR- og uddannelseskonsulent hos XL-BYG, Mette J. Brund, som også har ydet sparring til e-learningsforløbet. 

Specialistforløb i støbeskeen 

E-learningsforløbet til elever og nyansatte er dog kun første skridt for Outline. Vinduesproducenten vil nemlig også løfte kompetenceniveauet hos trælasternes og byggemarkedernes mange fagspecialister inden for vinduer og døre, og ifølge Claus Petersen Koch vil man derfor på sigt udvikle et e-learningsforløb, der går mere i dybden med de to produktkategorier: 

- Da vi udviklede forløbet til elevuddannelserne, gik vi i dialog med trælasterne og byggemarkederne om indholdet, og det vil vi også gøre i det næste skridt, som vil være et forløb for deres fagspecialister. For selvom specialisterne allerede sidder med en tung viden om eksempelvis vinduer, så kan der komme nyheder og trends inden for faget, som vi gerne vil hjælpe med at videreformidle til kunderne. 

Hos XL-BYG byder man muligheden for mere specialiserede forløb velkommen, og Mette J. Brund ser et stort potentiale fra byggemarkedskædens side: 

- Der bliver ofte udviklet nye teknologier og produkter til byggeriet for ikke at nævne ny lovgivning på området som eksempelvis brandsikkerhed. Alt det vil undervisningsfilm gøre det nemmere for vores medarbejdere at sætte sig ind i, og det vil hjælpe dem til at kunne yde en endnu skarpere rådgivning til vores kunder.