Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Overvejelser inden du skal købe vinduer og døre

Skal du skifte vinduer?

Det omskiftelige danske vejr er hård kost for dine vinduer. Derfor er det vigtigt, at du mindst én gang om året tjekker dine vinduer for at undgå råd, svamp og andre misdannelser.

Det er specielt både sydvendte og uafdækkede samt nordvendte og afdækkede vinduer, som kræver din opmærksomhed. Sydvendte er meget udsatte for solens stråler, da strålerne er meget hårde ved ubehandlet træværk, mens nordvendte vinduer kan risikere at opsamle fugt på grund af manglende sol.

Overvejelser ved køb af nye vinduer og døre

At få nye vinduer er noget de fleste kun oplever få gange i deres liv. Derfor er der givetvis en masse ting, man ikke nødvendigvis tager med i sine overvejelser, inden der tages beslutning om valg af nye vinduer og døre.

Vi giver dig her indspark til relevante overvejelser og inspiration til valg af nye vinduer og døre. Husk du kan altid kontakte din nærmeste Outline forhandler, som også kan guide dig videre i dit valg af vinduer og døre, og i vores store inspirationskatalog kan du lade dig inspirere og danne dig et overblik over de mange muligheder med nye vinduer og døre. Bestil eller download kataloget her.

Dine vinduer skal skiftes hvis...

Bliv klogere på, om din bolig har brug for nye vinduer. Undersøg følgende:

  • Er træet i dine vinduer hårdt eller blødt?
  • Er der misfarvninger, skjolder eller revner i vinduet?
  • Oplever du træk? Og kan vinduet åbnes og lukkes korrekt?

Oplever du problemer med nogle eller alle ovenstående områder, så er dine vinduer med høj sandsynlighed klar til en udskiftning.

Når du skal vælge nye vinduer og døre, skal du overordnet set tage stilling til følgende: