< Tilbage til Forside

Vi anvender FSC®-certificeret kvalitetstræ

 

Trae

Vi ønsker at støtte op om den grønne omstilling og at anvende træ fra ansvarligt drevne skovbrug

Og det kan vi bl.a. gøre ved at anvende FSC®-certificeret træ til produktionen af vores vinduer og døre. Det er vigtigt for os, at bidrage til at vi passer på naturen og de skove, hvor træet til vores vinduer kommer fra, og derfor producerer vi vinduer og døre med træ, der kommer fra FSC®-certificerede skove i Norden. Dermed sikrer vi os, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at gendanne, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt at arbejderne i skovene er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

Så når du køber FSC-certificerede produkter, er du med til at sikre, at vi også i fremtiden kan have glæde af naturens ressourcer. Læs mere om FSC her

Vi prioriterer trækvaliteten meget højt

Træstammerne I FSC-certificeret træ fra Norden er kendt for at være noget af det bedste fyrretræ i verden. Træet har nemlig en struktur, som giver dine vinduer og døre ekstra lang levetid og modstandskraft over for de skiftende danske vejrforhold. Læs mere om Outline kvalitet her.

Først med FSC

Vidste du, at Outline Vinduer var blandt de første Danske vinduesproducenter, som startede med at anvende FSC-certificeret træ tilbage i 2012?!

Fsc1.Webp

FSC®-certificeret træ i vores produktion gør en forskel

Det at vi anvender træ fra ansvarlige skovbrug er din garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at gendanne, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt at arbejderne i skovene er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

Checkmark

Det er vigtigt for os

at vi passer godt på de skove, hvor træet til vores vinduer og døre bliver fældet.

Checkmark

Vi anvender kvalitetstræ

fra skove med ansvarlig skovdrift.

Checkmark

FSC®-certificeret træ

betyder, at vi som producent, og du som forbruger, kan gøre en forskel.

 

10 Års Garanti

Når du vælger Outline, får du kompromisløs kvalitet og 10 års garanti.

Læs mere om vores garanti her

Loading...