Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Fordele ved hæveskydedøre

  • Brede åbninger der kræver meget lidt plads.
  • Maksimalt lysindfald med 1- eller 2 døre.
  • Optimalt udsyn til omgivelserne.
  • Passer godt til både nybyg og traditionelle parcelhuse.
  • Fås med 2- og 3-lags glas i træ og træ/alu.
  • Skræddersyede løsninger.

Hvorfor hæveskydedør? 

Skydedøre egner sig særligt godt ved udgange til en terrasse, tagterrasse, altan eller have med begrænset plads til en udadgående terrassedør. Skydedøren glider let op og i ved hjælp af skydedørsskinnen, og da den ikke kræver svingplads til en dør, udnytter du pladsen optimalt. Samtidig er hæve-skydedøre praktiske, da de ikke blæser i som en almindelig dør.

Du kan også vælge en dobbeltrettet hæveskydedør på helt op til 8 meters bredde, hvis du ønsker en ekstra bred udgang samt mere udsigt. Her har du to gående rammer, som skubbes ud til hver side.

Farver

Udover vores standardfarver nedenfor, kan vi tilbyde levering
i stort set samtlige RAL-farver mod et mindre tillæg.

Se alle farver

Hæveskydedøre og åbningsretninger

Outlines hæve-/skydedøre er oplagte løsninger til f.eks. altaner og terrasser, hvor du gerne vil trække mest muligt liv og lys ind i rummet udefra, samtidig med at døren stjæler mindst mulig plads fra dine inde- og uderum.

Har du brug for en dobbeltdør, gælder samme åbningsretninger som for enkeltdøre. Start med at beskrive den dør, som du åbner først.

Til venstre eller højre

Hæve-skydedøre kan enten åbne til venstre eller højre. Tænk over, hvad der er mest praktisk i din situation. Måske har du brug for plads i venstre side til et stort havesæt, eller måske er der bare en gangvej fra døren ud i haven, der er mest naturlig.