< Tilbage til Referencer
Dsc 0406

Hyggeligt anneks med nordisk stemning og stil

Når pladsen i sommerhuset bliver for trang er et anneks både en praktisk og hyggelig løsning. Som på Vestsjælland, hvor Outlines foldedøre sætter sit fine præg på familien Nissens anneks, som blev bygget, da pladsen i sommerhuset blev for trang.

Outline Foldedoer 0342 (1)

Foldedøre med sprosser skaber hygge og god atmosfære

Da familien Nissen skulle vælge vinduestyper til deres anneks, faldt de for Outlines foldedøre, bl.a. fordi de gav mulighed for at åbne helt op til den skønne terrasse, og dermed får annekset til at virke mere luftigt og rummeligt trods sin relativt beskedne størrelse.

- Muligheden for at skræddersy vinduerne til annekset, gjorde Outlines foldedøre til et oplagt valg, for dermed kunne vi få præcis det udtryk, vi havde drømt om, da ideen om annekset var på tegnebrættet, siger Lene Nissen, der er indehaver af firmaet Peekaboo Design, hvor hun til daglig arbejder med design og styling.

Skærmbillede 2023 06 23 102252

Sans for detaljen

I kraft at Lenes arbejde, er hun vant til at arbejde med forskellige udtryk og har sans for detaljen, og valget af foldedøre faldt på 2-lags trævinduer med sprosser for at fremhæve det hyggelige, nordiske udtryk, som familien gik efter. Og netop den løsning passer perfekt ind i omgivelserne på den store naturgrund i Odsherred.

Lene bruger møbler og dekoration, der passer ind i den smukke natur, så som puder og tæpper i naturlige nuancer og bambusstole.

- En væsentlig fordel ved foldedørene, er muligheden for at lukke helt op til den skønne terrasse, hvor vi tilbringer meget tid, især i sommermånederne, siger Lene Nissen, som også kan se frem til at nyde den skønne udsigt med et flot lysindfald gennem de brede foldedøre i vintermånederne.

Du kan finde mere inspiration til design, indretning og interiør fra Peekaboo Design på Facebook og Instagram.

Læs mere om størrelser, mål og tekniske detaljer på foldedøre her.

Foldedørbrovstoutline 30

SE HVOR NEMT DU ÅBNER EN FOLDEDØR 

Se i videoen her hvor nemt du kan integrere indeliv med udendørsarealer med en foldedør. Den viste foldedør er uden sprosser, men funktionaliteten er den samme med og uden sprosser.

Foldedøre

Dronninglund 8 (2)

Foldedør skaber plads og lys i taglejlighed

Se i casen her hvordan vores foldedør lukker masser af lys ind i en taglejlighed og samtidig skaber plads på den lille altan.

Se billederne her

Foldedør Mockup

Download brochure 

Hent vores brochure om foldedøre her.

Hent brochure 

Showroom WEB 2

Besøg vores showroom 

Book et besøg i vores showroom og få vejledning af vores vindueskonsulenter. 

Book et besøg

Udestue Med Foldedør

Udestuer og udhuse 

Du får også et stort lysindfald plus en god udsigt med udestuer og udhuse. 

Læs mere om udestuer

Inspirations Katalog 2023

Inspirationskatalog

Download vores katalog med det fulde produktprogram og bliv inspireret til valg af nye vinduer og døre.

Bestil eller download katalog

Loading...