Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Smalle, stilrene rammer

Beliggenheden for den nybyggede villa ved Egå bugt er perfekt til Træ/Alu Daylight seriens elementer med smalle, stilrene rammer, der giver op til 8% ekstra lysindfald. Derfor valgte indehaverne af boligen at isætte disse element, da de tillige har en fremragende høj isoleringsevne.

Derudover har man valgt en dobbeltrettet hæveskydedør, ligeledes i Træ/Alu, for at få maksimalt lysindfald samt udsigt til Egå bugt. Valget faldt på dobbeltrettede hæveskydedøre, da disse giver en ekstra bred åbning ud til terrassen med den imponerende udsigt, og dermed kan man intergrere køkkenalrummet med terassen på varme dage.

Hæveskydedøren produceres i op til 8 meters bredde og 2,8 m højde, hvilket giver mulighed for det imponerende, flotte lysindfald i boligen.

 

Store vinduespartier

Til hyggekrogen i hjørnet af boligen, har man valgt store faste vinduespartier – igen for at lukke så meget lys ind som muligt og samtidig kunne nyde udsigten.

Vinduesdøren fra Daylight, som man ser længere nede på siden, med de smalle rammer forekommer nærmest integreret med vinduespartiet takket være de smalle ramme, og giver mulighed for at komme ud på terrassen fra siden af hæveskydedøren på blæsende dage, hvor man måske ikke ønsker at lukke op for den brede åbning.